Macklemore

Räppar Macklemore  on üks kindlaid näiteid sellest, et second hand poodides shoppamine on elustiil.  Mees on mitmel pool kinnitanud, et on leidnud nii mõnedki esinemiskostüümid just kasutatud riiete poest.

Jada Pinkett Smith

Will Smithi naine Jada Pinkett Smith on hiilgav ärinaine, laulusõnade autor kui ka näitleja.  Sellest hoolimata leiab ka tema aega, et kasutatud riiete poes ostelda.  Väga tihti teevad nad seda tütre Willowiga koos. Nii on neid teolt tabanud ka mitmed fotograafid.

Debbie Harry

Lauljatar oli kunagi kehva majandusliku olukorra tõttu sunnitud kõik oma riided kasutatud riiete poest soetama. Nüüd, kus tal on vara rohkem kui ta soovida oskas, ostleb ta endiselt  teise ringi riideid.  „See on mõnus meelelahutus,“ kinnitas ta hiljuti Huffington Postile.

Julia Roberts

Jah, ka tema!  Kuigi Julia on üks rikkamaid Hollywoodi staare eelistab ka tema oma kallist aega raisata just kasutatud riiete poes.  Ja tavaliselt võtab ta ka lapsed kaasa, et ka neile säästlikku eluviisi tutvustada.

Janelle Monáe

Lauljatari stiil on alati silmapaistev olnud ning selle eest on ta tänulik just second hand poodidele.  Kas tal on ka endal aega seal shoppamas käia või saadab ta sinna oma käsilasi, pole veel kinnitust leidnud.

Zooey Deschanel

Tema on naine, kellel on miljon erinevat projekti käsil- albumi salvestamine, telesaatejuhi töö, blogimine, näitlemine.  Aga hoolimata sellest leiab ta aega, et kasutatud riiete poed kõik läbi kammida.  Peamiselt lähevad tema puhul kaubaks vintage-riided ja käekotid.

Lara Spencer

Good Morning America  üks uudisteankrutest on tõeline kirbuturu-fänn!  Ta ostab neilt tavaliselt riideid, millest ta disainib midagi uut.  Ta on andud välja ka mitmeid kirbuturu käsiraamatuid ning teinud erisaateid.