Pikk bob on soengumaailma valitsenud juba liiga kaua aega. Hawkins ennustab, et soengud muutuvad sügise saabudes üha lühemaks. „Staarid nagu Emma Roberts, Yvonne Orji ja Sarah Paulson on lõiganud oma lokid lõuani ning näevad välja paremad kui kunagi varem,“ sõnab ta. Palu juuksuril lõigata konkreetselt sirge soeng, mis hakkab sinu loomuliku juuksetekstuuriga kaunilt mängima. Ole konkreetne ja vali konkreetne soeng.

Krunn pealael

„Selles on midagi klassikalist: pannes sügismantel paari sileda krunniga,“ sõnab Hawkins. Peame temaga nõustuma. Sassis krunnide aeg on juba ammu möödas (head aega, 2014). Nüüd on aukohal silutud välimus. Hawkins selgitab, kuidas seda soengut täpselt saavutada: „Kasuta suures koguses juukseõli ja silu selle abiga juuksed väga kõrgesse hobusesabasse. Kui oled selle kinnitanud, keeruta patsi kuni see on ideaalses krunnis patsikummi ümber. Nüüd säti krunni täpselt nii nagu soovid, kinnita uuesti patsikummi või juuksenõeltega ja valmis see ongi! Niivõrd ideaalne krunn, et võiksid vabalt kuuluda Mara või Hadidi õdede sekka.“

Klanitud madal punutis


Pole midagi šikimat kui madalal asuv veatult särav punutis või hobusesaba. Võta eeskuju Logan Browningust ja Camila Cabellost. Hawkins usub, et sel sügisel näed just sellist soengut kõikjal. „Sellist soengut saab saavutada, kui kammid juuksed madalasse hobusesabasse siis kui need on veel niisked,“ soovitab ta. Märja hobusesabaga töötamine aitab ennetada tüütuid kühmukesi ja loob supersileda tulemuse. „Kui oled juuksed madalasse patsi kinnitanud, kanna neisse maksimaalseks säraks juukseõli,“ ütleb ekspert. Sa võid selle nüüd kalasabasse punuda või jäta see klassikalisse hobusesabasse.

Püsilokid


„Enne kui paanikasse satud, pead mõistma, et püsilokid on viimase 30 aastaga märkimisväärselt palju edasi arenenud,“ kinnitab Hawkins. See aga ei tähenda, et sa ei võiks Sandra D soengus rokkida! Modernsed püsilokid tähendavad pigem lendlevaid rannalokke, kohevust ja vabalt istuvaid lokke. Uued püsilokkide tegemiseks kasutatavad vahendid on samuti tunduvalt vähem kahjulikud võrreldes 80ndatega. Staarid nagu Emma Stone ja Kerry Washington juba jumaldavad seda tulemust. Ükskõik, kas soovid veidi enam volüümi või on sinu eesmärgiks taaselustada Carrie Bradshaw soeng, püsilokid on suurepäraseks valikuks.

60ndate keerd


„Inspireerituna Marlo Thomase klassikalisest 60ndate soengust on moderne juukseotste keerd peen, sile ja asub vaid juukseotstes,“ selgitab Hawkins. See on sügiseks ideaalne romantiline look, küsi näiteks Lily Collinsilt või Zendayalt. Kui sinu juuksed on kogu suve olnud lendlevalt õlgadepikkuses, aitab just selline soeng lisada kuju ja sügavust.

Allikas: Elle.com