Tallinn Dollsi ülipopulaarne iseloomuliku kraega kleit Dollable maksab e-poes 160 eurot ja on saadaval mitmes eri värvitoonis.

Seda kleiti kandsid hittsaates „Su nägu kõlab tuttavalt“ Marta Laan ja Maria Listra.

Samasugune mudel on juba mõnda aega olnud V Spa vormiriietuse osaks.


„Dollable kleit on Tallinn Dollsi peamine signatuurtoode, mis on aja jooksul tõesti väga populaarseks saanud,“ teatas Tallinn Dollsi esindaja kommentaariks. „Tegemist on mudeliga, mis on meie püsikollektsioonis täna 8 aastat juba. See on ehk nagu Polo särk või Chaneli jakk, tõeline klassika, mille väärtus ajas aina kasvab.

Sellest, et tegemist on meie kõige popima mudeliga, ei ole me kunagi saladust teinud. Ja enamasti on kliendid öelnud, et jah, ma tean, ma olen seda näinud teistel ja ma tahan seda ka. Limiteeritud kollektsiooni me seda mudelit liigitada ei saa.

Vormiriietena kasutavad Dollable mudelit Eesti kõige kõrgema tasemega teenindusettevõtted ja selle üle tunneme uhkust. Kaasa arvatud V Spa, kelle erisooviks oli meie kollektsioonist tellida just see mudel. Ka seetõttu, et see on signatuurtoode Eesti tugevale moebrändile näidates sellega välja oma poolehoidu Eesti disaini suhtes. Loodame, et mõlemad pooled saavad tunda uhkust Eesti disaini üle.“