KOOD PUNANE
Punaste laine kütab moepildis kirgi. Tervenisti punasesse riietudes võid olla kindel, et märkamatuks sa ei jää. Vaheta turvaline must särava punase vastu, mis toob jume palgeile ja paneb südame kiiremini põksuma.

RAJU ROMANTIKA
Naiselikult veetlevaid lõikeid on sel hooajal täiustatud karmimate kangaste ja süngemate toonidega. Erinevad materjalikooslused lisavad tavapärasele moele rangust ja jõulisust. Kuninglikud mustrid on kantud sportlikule bomber-jakile, pitsi ja siidi on täiustatud nahkaplikatsioonide ja neetidega. Tõeline naine kannab muidugi need kõik ka täie enesekindlusega välja.

MÄSSULINE PEPITA
Kuninglik ruudumuster armastab sügist ja nii sätib ta ennast mugavalt sisse formaalsetele kostüümidele, kudumitele, siidpluusidele ja kleitidele. Keera klassikalisele stiilikombole vinti peale ja lisa seelikutele alla ärakeeratud säärtega põlvikud ja meestemoest inspireeritud kingad. Varasügiseseks alternatiiviks mantlitele viska peale suured rohmakad kudumid, mis lisavad lahedalt kihilisust, samal ajal mõnusalt keha soojas hoides.

ARMSAD PEHMIKUD
Too kübeke loodust endale lähemale. Nunnud loomapildid on potsatanud kudumitele, mida sel hooajal on venitatud küll pikemaks ja laiemaks, nii et katab ära kogu keha. Ideaalne võimalus, et kanda oma lemmiksiidkleiti ka külmematel kuudel. Looduslikud motiivid sügislilledest ja naiivsed prindid metsloomadest aitavad hoida hinge tasakaalus ka pingelisematel aegadel.

METSIK LEOPARD
Väsimatu leopardimuster on hõivanud stiilgurmaanide südamed ja vallutavad nüüd sinugi. Täpiline kaunitar on sooja pesa leidnud rõivastel, aga ei ole puutumata jätnud ka jalatseid, kotte ja aksessuaare. Kui otsustad sel sügisel katsetada ühte uut mustrit, siis kaslaste kuningriik väärib proovimist, kas või killukese detailina.

LUKSUSLIK SPORT
Minimalistlikud lõiked, lihtsad jooned ja mugavad kangad, mis spordirõivaid alati saatnud, on nüüd kasutust leidnud hoopiski igapäevagarderoobis. Viska alla naiselikud kontsad, mis muudavad dressid hoobilt asjalikumaks. Eriti moodsad kooslused on kokku pandud just hiirekarva hallidest, mille eri varjundeid leiab nii rõivas kui ka aksessuaaris.

Fotod: Maiken Staak
Tekst ja stiil: Britta Ratas
Meik ja soeng: Erle Taklai
Modell: Laura-Liisa (Metro Models)