Täna, 7. oktoobril avatakse Tartu Kaubamaja keskuse kolmandal korrusel Eesti disaini pop-up pood, mis toob tartlasteni kõige uuema loomingu Eesti disaineritelt nagu näiteks Varkki, Kalle HT, Xenia Joost, Karolin Kuusik, Pohjanheimo, Marimo ja Iris Janvier, aksessuaarid Kadri Kruusilt. Disainimaja toob kauplusesse ehted brändidelt Gram, New Vintage by Kriss, Anni Varm ja kosmeetika Roseelt, Jovelylt, Moshlti ja Ontic Mineralsilt. Kauplus on avatud esmapäevast reedeni kell 11-19 ja nädalavahetusel kell 11-17. Kohapeal on ka kaardimaksevõimalus!

9. ja 10. oktoobril on kõik moesõbrad oodatud nautima Moekuulutaja moefilmide mini-programmi Tartu Kaubamaja keskuses. Näitamisele tuleb kaks põnevat moefilmi: 9. oktoobril linastub „Nägudest: supermodellid siis ja praegu“ (About Face: Supermodels Then and Now), mis räägib viimase 50-aasta kõige tuntumatest supermodellidest, nende vananemisest ning kuidas nende välimus on defineerinud erinevate põlvkondade jaoks ilu mõiste ja 10. oktoobril „Jumal, päästa mu kingad“ (God Save My Shoes), mis on lõbus dokumentaalfilm naistest ja nende suhtest kingadega. Filmiseansid toimuvad Tartu Kaubamaja keskuse II korrusel, mõlemad filmid algavad kell 18.00 ning on kõigile tasuta!

Reedel, 11. oktoobril algab kaks päeva kestev moe- ja ilushow Moekuulutaja, mille kõrghetkeks on 11. oktoobri õhtul toimuv Eesti moedisainerite pidulik galaetendus,, kus tulevad esitlusele õhtukleidid tuntud disaineritelt nagu Aldo Järvsoo, Hanna Korsar, Pohjanheimo, Xenia Joost, Liisi Eesmaa, Iris Janvier ja Antonio.