Klassikalisest mustvalgest kombinatsioonist on Givenchy moemaja taktikepi all saanud pilkupüüdev karvik.

Moemaailm, kaasa arvatud maailmakuulsad brändid Burberry, John Galliano, Versace, Gucci, Giorgio Armani, Calvin Klein, Stella McCartney, Esprit, Lindex jpt, on võtnud suuna loobuda oma loomingus karusnahka kasutamast. Ka Eesti disainerid liiguvad suure kiirusega samas suunas ja pakuvad kandmiseks kunstkarusnahast karvikuid.

Balmaini elektrisinine glamuur viib mõtted aastavahetusele, vastuvõttudele ja jõulupidudele – glämmi jääb veel ülegi!

Kasukatel kasutavad disainerid kõikvõimalikke pööraseid mustreid, tekstuure ja toone, mis tagavad miinuskraadide keskel tõelise moekuse. Kui kasukas tundub liiga suur või kohmakas, tõmba see vööga kokku ja oledki moodsalt lahe.

Michael Korsi tumepunane jakk on ideaalne neile, kes sõidavad autoga. Hea lühike karvik ei jää auto ukse vahele ja on seljas moekas.
Kunstkarusnahk lubab glamuurselt siseneda teatrimajja ja peopaika, aga ka nautida nädalavahetust lemmikteksades, sobides nii kõrgete kontsade kui ka mugavate ketsidega. Kasukat on lausa soovitatav kaunistada edevate ja sillerdavate prossidega. Kehtib reegel, et mida rohkem, seda uhkem. Seega pole tagasihoidlikkus praegu suurem asi voorus!