Glamuurilaks
Katrin Pihela

Katrin Pihela Eesti Näitustest visandab mänglevalt ette stiiliõppetunni aabitsa – kuidas olla glamuurne, kuid elegantne, originaalne, kuid shikk.
Pihela  aabitsas on G nagu Glamuurne – see saavutatakse suitsusilma ning punahuulte ja hõbedaselt heiklevate kingadega. E juures seisab Elegantne, milleks on klassikalise kokteilkleidi lihtne siluett. Pole vaja mingeid lipsukesi ega satse, kui saab lasta vormil, materjalil ja perfektsel rätsepatööl kõnelda. O on Originaalne – see ei tähenda ilmtingimata lihakleiti, siniseid juukseid ning pööraseid kingavorme, selleks piisab humoorikast, võiks lausa öelda ehk iroonilisestki, kitsemotiivist kleidil: kui paljud unistavad bimbobämbi elust, kus ei peaks muud tegema, kui oma hiidripsmete eest hoolitsema. Aabitsa suleb S nagu Shikk. See on ülepingutamata soeng, hooldatud normaalpikkuses küüned ning imekenad kõrvarõngad.
Hinne: 9

Poodi ja peole
Argo Ader

Kuigi Kanal 2 peo kutsel otseseid ettekirjutusi dress code’i kohta polnud, peaksid meie kogenud seltsielulised teadma, et kanalile meeldib asju korraldada punase vaibaga ülilõbusaks peoks. Personaaltreener Argo Aderi väljaveninud hall kardigan ja sallikribu passivad kenasti, kui korraks Prismasse munade järele lipata või niisama oma igapäevaseid asjatoimetusi teha, kuid punasel vaibal, kaamerate ees mõjuvad natuke kohatu-kohmetult.
Hinne: 4

Trendisepp
Evelyn Sepp

Evelyn Sepp on fututuunikaga leidnud silmi paitava tasakaalu piduliku ja originaalse piiril. 1960. aastate kosmosesiluettidest inspireeritud vorm võngub samas rütmis viimaste hooaegade värskemate trendidega, mis näitavad üha läbipaistvamaks muutuvaid pealmisi kangakihte, mis lasevad alt läbi kumada minimalistlikul kleidivormil. Universaalsem tuunikalõige kantakse pidulikuks kingade, vutlar-ridiküli ja viimistletud meigiga.
Hinne: 8

Tuulipunane
Tuuli Roosma

Nostalgiatolmulise jahupurgitäpilise mustriga pluus ja dressinatuuriga haaremipüksid võiksid mõjuda vägagi koduselt, kuid Tuuli Roosma on need kokku sättinud aksessuaaride ansambliga, millel on harukordne võime igasuguseid riideid pidulikumaks muuta. Komplekti kuuluvad platvormiga barbiroosad kontsakingad, käes kantav jäik ridikül ning üles keeratud soeng. Muidugi on siin oma oluline osa ka ühendaval punetaval koloriidil, mis aitab komplektil tervikuna koos püsida ja ei pingesta seda kribu-krabuga üle.
Hinne: 7

Glamuuripainaja
Inga Lunge

Kui Roosma oli heaks näiteks, kuidas õige kontsatrikiga kõrvitsast tõld välja võluda, siis kaunis näitlejanna Inga Lunge annab paraku risti vastupidise õppetunni. Pidulikule punasele vaibale sobivad AINULT käes kantavad ridikülid. Mahukamate ja sangaga käekottide koht on tänaval, turul ja kontoris, maksku ta kuitahes palju ja kandku kuitahes peent kaubamärki. Nõelteravate ninade-kontsadega piitsutan-sind saapad oleks ehk õigel kohal, kui tegu oleks tsirkusehobusel sisse ratsutava dresseerijaga. Üldpilti ei turguta ka karusnahatutikutest põimitud sall, sest oma volüümi all jääb liibuval siluetil röötsu ja mõjub juhuslikult. Õnneks on riided samas, tumedas koloriidis.
Hinne: 4

Linnuteekleit
Kairit Tuhkanen

Armsa ilmatüdruk Kairit Tuhkaneni kleidike helgib nagu linnutee augustikuu pilvitus öötaevas. Seekord ei äikest ega päikest, vaid hoopis tähed. Kuid kudumitele glamuursema tunde andmiseks ei piisa paraku sellest, kui sisse kududa tähistaeva efektiga hõbeniit ja õlajoon puhvi krousida. Lühikese pikkuse ning ümber talje seotud nööri tõttu jääb siiski domineerima kudumi supelkitli vorm – keskmisest glamuursem, kuid siiski rannaline. Meik ja soeng oleksid väga naturaalselt ja moodsalt mõjunud paari-kolme dekaadi tagustes moeajakirjades, kuid aastal 2014 pole neil kandjale just kõige värskendavam mõju.
Hinne: 5