Bondi kokteilipiiga
Kaisa Selde

Viimases päikesekumas lillakaks tõmbuva videvikutaeva karva kleiditoon kannab endas päeva varjus liikuja moodi võrgutavat salapära. Kui sellele liita antud minikleidi dünaamiliselt sportlik ja pretensioonitu futusiluett ning lihtsakesed küünekaunistused, viib TV3 Bondi-peol viibinud kaunilt malbe seriaalinäitlejanna Kaisa Selde mõtted sellele Bond-göölile, keda näidatakse kasiinolaua kõrval imekaunilt naeratamas, sponsoralkoholi pudel graatsiliselt käes, nii et talle eraldatud kahesekundilise ekraaniaja jooksul saab kaunitari viivuks terve kinolina täis.
Hinne: 5

Bondi femme fatale
Tanja Mihhailova

Laugudel laiuv tume meik maskeerib Tanjale vaikselt oma ohvrit varitseva kaslase silmad. Tanja elab väga ehedalt sisse Bondi saatusliku pahatari klassikalisesse rolli, siin pole vaja seksapiilse glamuuriga tagasi hoida – ilma et tolli eestki asi vulgaarseks läheks. Seda tänu isikupärasele ehtekomplektile, lihtsale, kuid võrgutavale soengule ning eelkõige olekule-suhtumisele. Andke naisele missioon ja lükake vaid kaamera käima.
Hinne: 9

Bondi õpitüdruk
Liis Lemsalu

Kui Tanja maani tualett ja ehted räägivad aastatepikkusest kogemusest eriagentide profivõrgutamisel-kahjutuks tegemisel, siis Liis Lemsalu glamuurne heiklevate tikanditega kleit kannab oma minipikkuses noorusvärkust – nagu oleks tegu Bondi filmidest tuttava leedi Octopussy kaaskonnas esimesi väärsamme tegeva, kuid suure potentsiaaliga kriminaalnäkiga, kes oma pealtnäha süütu ilmega on juba nii mõnegi hukatusse suutnud lükata.
Hinne: 7

Bondi luupainaja
Kati Vatmann

Must korsett katab valget varrukavolangidega pluusi. Puusadele on kettvööga kinnitatud lilleline vooruserätik. Hoopis teisest ooperist on aga kabareekübar ja tikkkontsad-püksid. Kirjaneitsi Kati Vatmanni keskaegsetest vammustest inspireeritud komplektil ja Bondil pole suurt ühist. Kui, siis ehk oleks ta Bondi Türgi-seikluste ajal mõnda massistseeni sobinud korraks vilksatama, sest peale kagebiidist vanamutt Rosa Klebbi pole Bondi tapma lastud ühtegi „mitte-näitsikut“, rääkimata tema lähemast kaaskonnast.
Hinne: 3

Ostankino Bond
Sirje Eesmaa

Kui Vene televisioon väntaks Bondi filmi ja salateenistuse ülem M-i rollis peaks samuti olema naisterahvas, siis võiks ta neil välja astuda just sarnases, lääne tsivilisatsiooni allakäiku illustreerivas operetidiivakomplektis. Ruutdetsimeetrite kaupa karusnahku, pärlijadasid ja (oh heldust!) tulipunaseid võrkkindaid, olgugi et kõik võltsid. See on lõbus ning hea huumoriga komplekt uudisteankur Sirje Eesmaalt. Elus peabki nalja saama ja need õiged hetked ära tundma, mil see teha sünnib, sest kus mujal ikka sobiks nii tõsimeelselt taolises kostüümis välja ilmuda kui mitte Bondi-peol.
Hinne: 5

Intellektuaal Bond-girl
Tuuli Roosma

Teletäht Tuuli Roosma võib ju motikaga ringi kihutada ja aeg-ajalt tunduda täitsa ökoemana, kuid ju sai tal sellest Siberi-aastast niivõrd villand, et kui vähegi võimalust antakse, näeb teda nüüd sädelevalt glamuursemana kui eales varem. Detailideni paigas (ridikül-kingad-soeng-meik), kuid mitte üle pingutatud ja mõneti isegi hooletu – Roosma oskab tõelise kameeleonina vajadusel silmipimestavaks ekraanisireeniks kehastuda. Tema esindab intellektuaalsemat Bond-girli. Sellist, kes vajadusel keerab külmavereliselt vaenlasel kaela kahekorra, kuid üldiselt eelistab maailma vallutamiseks pigem tuumapommide algoritmijadadega skeemitada.
Hinne: 8

Burleski-Bond
Annely Adermann

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni metsiku lääne stiilis salooni-bondineitsi on läinud täispanga peale. Retsepti kuuluvad mitut tooni võltsjuukseid, 19. sajandi vahetuse aegse pitsornamendiga kalasabakleit ja terve palett ruugeid toone, alates vaseoranzhist kleidipõhjast kuni küünte, juuste ning huulevärvini. Hästi kokku sobitatud! Lisaks läbipaistev pleksiridikül ja õhtu suurepäraseim aksessuaar – lausa kuldne püstol. Kokku saab elurõõmust pakatava ja joviaalse, üle võlli, kuid end mitte liiga tõsiselt võtva humoorika komplekti. Kostüümipeol ju võib – sest mida muud see Bondi pidu ongi.
Hinne: 6