Väldi: Terava ninaga stiletod, millel nõelterav konts.

Samal ajal, kui nad näevad tõeliselt glamuursed välja, panevad nad rõhu jala võlvkaarele, päkkadele ning varvaste otstele. Seega põhjustavad sellised kingad kolmekordset valu. Juhul, kui pruut ei plaani ainult lühikest teekonda altari ette ja vahetada pärast seda madalate jalanõude vastu, siis soovitame see stiil vahetada millegi mugavama vastu. Eriti, kui plaanid pulmapiltidel ja tantsupõrandal kontsakingi välgutada.

Selle asemel kanna: Terava ninaga kingad, millel keskmise kõrgusega konts.

Kui armastad klassikalist terava ninaga kontsakinga stiili, siis on parem kanda keskmise kõrgusega kontsa. King annab endiselt jalgadele sihvaka ilme neid ülearu koormamast. Jalanõu küll hakkab peo jooksul varvastele tunda andma, aga on hea lahendus neile, kes armastavad stiletosid. Lisaks on alati võimalus hiljem millegi mugavama vastu välja vahetada.

Kanna: Plokk-kontsaga sandaalid.

Peale selle, et plokk-konts on praegu väga trendikas, annab ta kõrgust ilma stileto valuta. Paksem konts, toetav tald ja väiksema nurgaga võlv teeb nendest sandaalidest peaaegu sama mugavad kui madalad kingad. Tee kindlaks, et pahkluu ümber olev rihm on piisavalt lõdvalt, et ta ei hakkaks soonima.

Kanna: Platvormid.

Platvormid muudavad jala kallaku väikseks ning paks tald lubab mugavalt kõval pinnasel käia. Vali stiil, mis on parajalt formaalne, aga samas lisab juurde funky elemendi.

Kanna: Madalad kingad.

Madalad jalanõud sobivad neile, kes otsivad maksimaalset mugavust. Õnneks leidub pruutidele suurepärane valik glamuurseid madalaid kingi nii, et ei pea tegema järeleandmisi luksusliku välimuse saavutamiseks. Vali välja paar, mis sobib kokku pulma meeleolu ja toimumiskohaga. Kui toimumiskoht ei ole väga uhke või asub näiteks tagaaias, siis jäta vahele satiinist kingad ning vali lihtsama välimusega baleriinad.

Kanna: Ketsid.

Kui sa ei kanna kunagi kingi ning armastad aktiivset elustiili, siis vilista traditsioonidele ja kanna pulmas hoopis valgeid tenniseid. Nad sobivad hästi kokku pükskostüümi või lühema kleidiga. Ketside seas on ilusaid valikud kaunistatud lipsukeste või kristallidega.

Kanna: Täistallaga konts.

Sarnaselt plokk-kontsale ja platvormidele on neil rohkem toetuspinda kui stiletodel. See teeb nad stabiilsemaks ja samal ajal on nendega lihtsam kõndida. Täistallaga kontsad on ideaalsed ka välipulma jaoks, sest konts ei vaju muru sisse ning ei jää kuskile taha kinni.

Kanna: Sandaalid.

Kui pulm toimub näiteks rannas, paadil või on üldise mereteemalise vibe'iga, on mõnusad espadrillid ideaalsed mereäärset meeleolu täiendama. Madalad sandaalid annavad stabiilse pinnase ilma, et loksuval paadil koperdaksid või liival seistes end ebamugavalt tunneksid.

Kanna: Madalad sandaalid.

Nende praktiline väärtus on ilmselge. Jalg ja pahkluu on pingevaba, konts on stabiilne ning miski ei suru varvastele. Kui arvad, et madalad sandaalid pole piisavalt inspireerivad valikud pulmapäevaks, siis tasub seda pikemalt kaaluda. Poed pakuvad suurepäraselt disainitud võimalusi, mida kaunistavad 3D lilled, laseriga lõigatud detailid, kristallid.

Kanna: Avatud ninaga saapad.

See valik sobib ideaalselt vintage-stiili pulma. Erinevalt suletud ninaga saabastest lasevad nad varvastel vabalt liikuda ja hingata ning mitte miski ei suru neile peale. Hea nipp: kui avatud king kipub nahka hõõruma, lisa väike riba moleskiini, et luua hõõrdumisvaba puhver.

Allikas: Who What Wear