Hind: 69,99 €

Lähtu lihtsast reeglist, et sooja andvad raskemad kangad peaks kombineerima kergete ning erksas värvitoonis materjalidega. Tumedad teksad võib aga vahetada välja heledama denimi vastu.

2. Maskuliinne pintsak kontororiietuse keskpunktiks.
Ülesuuruses mantlite ja parkade alla mahub vahekihina vabama vormiga bleiser, mis kevadilmade saabudes sobib kandmiseks loomulikult ka pealisjakina. Sobita õlgu rõhutava pintsaku alla graafilise prindiga T-särk ja seelik või lisa erksavärvilised (viigi)püksid ning sportlikus stiilis jalanõud. Sel moel saad automaatselt šiki ja korrektse, kuid siiski trendika kontorivälimuse.

Hind: 59,99 €

3. Kollane jätkab võidukäiku!
Kuigi enamasti on põhjamaise moegurmaani talveriietuses domineerivaks värvuseks just nimelt must, siis on garderoobile „uue hingamise“ andmiseks parim toon kirgas, kuldse alatooniga või lausa neoonvarjundiga kollane.

Jacquemus. Hind: 1080 €

See erk toon võib skandinaavialikult tumedas tänavapildis mõjuda harjumatult, kuid seda suurem positiivne tähelepanu on tagatud.

4. Kehajoont järgivad siluetid vahetavad välja ülesuuruse.
Oversized joped ning talvemantlid asenduvad uue hooaja saabudes pigem kehajoont ning pihta rõhutavate üleriietega.

MSGM. Hind: 940 €

Klassikaline tolmumantel on ideaalne kevadine garderoobitäiendaja, kuid ekstravagantsemad moesõbrad, kes veel ülesuurusestki loobuda ei taha, kannavad juba talvelgi trench-coati hoopiski kihiliselt suure ning sooja puhvjope all.

MSGM. Hind: 680 €