Pehme ülemõõduline kardigan – kardigan ja sügis käib kokku nagu sukk ja saabas. Vali tänavu kudum, mis on meeldivalt liiga suur, helges toonis ja kootud parimast villast.

Volangid kampsunile – suvisel ajal kleitidel ning pluusikestel ilma teinud volangid on sügise saabudes üle kolinud hoopis kampsunitele ning annavad seeläbi kudumitele romantilise ja naiseliku lisasärtsu.

Lihtsalõikeline kootud vest – kihid on suur trend ka tänavusel sügisel ning kuidas veelgi paremini hoida sooja, kui riietada end õhemasse kampsunisse, peale panna minimalistlikuma joonega vest ja sellele omakorda lisada jakk või mantel.

Kootud kleidid ja seelikud – kui räägime kudumitest, siis tänavu ei pea me piirduma ainult kootud sviitrite ja kardiganidega. Moepilti on jõudnud kootud kleidid ning seelikud, mis näiteks koos kantuna annavad väga efektse sügislooki.

Enneolematult suur sall – kui külmakraadid lähevad eriliselt krõbedaks, on üks päästja, kelle poole me kõik pöördume. Selleks on suur ja pehme sall. Kuigi vanaema kootud sallid jäävad meile alati kalliks, siis leidub väga suuri, villpehmeid, praktilisi ning põnevate värvikombinatsioonidega salle ka praegusest poodides pakutavast. Oma maitsele vastava leiab kindlasti igaüks!

Tootefotod: Stockmann, Lindex, Zara, H&M