MUZA DESIGN – vabadus sinu sisemisele muusale

Süvenedes endasse ja otsides eneseväljenduse viise, hakkavad naised otsima ehteid, mis peegeldaksid nende isiksust, vabastaksid nende sisemise muusa. Just sellised otsingud said MUZA DESIGN kollektsiooni loomise põhjuseks. Erilise disainiga sõrmused, kõrvarõngad, ripatsid ja käevõrud on valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest ja neil on eriline omadus – ehete silmad on vahetatavad. Neid võib välja ja sisse keerata, valida nende värvi ja suurust. Naise isiksusel, nagu ka MUZA DESIGN silmadel, on palju värvivarjundeid. Kollektsiooni silmad – need on erinevat värvi „Swarovski“ kristallid, millest õhkub luksust ja elegantsi. Nende eriline sära püüab pilku ja võlub kordumatu läbipaistvusega. „Swarovski“ kristallid kordavad kalliskivide sära, värvi ja läbipaistvust. Luksuslikult kiiskavaid kristalle kannavad iseseisvad ja sisemist jõudu omavad naised.

Teosed kaelas

Klassikalised värvid – must, valge ja punane – vallutasid igaveseks naiste südamed. Sellist värvi ehted on alati stiilsed ja näitavad head maitset. Kuid hea maitse tunnus on ka ehete kvaliteet ning nende materjalid. Eksimine on peaaegu võimatu, kui valitepärlitest või agaadist, klassikalist värvi kaelaehte. Valged „Swarovski“ pärlid ja lihvitud teemantide sarnased, kiiskavalt mustad agaadid sobivad eriti hästi kokku, nendest õhkub luksuse ja kõrgkihi stiili. Punastest korallidest kaelakee sobib ideaalselt mustade ja valgete riiete juurde – klassika ja elegantsus. Iga naise kael väärib kunstiteost. Otsige neid uutes SILVER CITY ehtesalongide.


Legendidega ümbritsetud ehted

SILVER CITY – legendaarne linn, mis saanud kuulsaks hõbeda – ja kivikaevanduste tõttu. Räägitakse, et selles linnas valmistatud ehted toovad edu ja õnne. Legendaarse linna nime kandvatest SILVER CITY ehtesalongidest leiate naturaalsetest materjalidest originaalse disainiga ehteid: hõbedast, magedas vees kasvatatud kultuurpärlitest, naturaalsetest poolvääriskividest, „Swarovski“ kristallidest, terasest, Muraano klaasist, teokarpidest ja teistest materjalidest. Salongidesse saabuvad pidevalt uute ehete kollektsioonid, mis loodud uusimate moevooludele alusel. Need on erineva stiiliga ehted naistele, meestele, noortele – alates aegumatutest klassikalistest mudelitest kuni kaasaegsete, erilise disainiga kunstiteosteni. Salongides on müügil selliste kaubamärkide nagu MUZA DESIGN ja My SECRET ehted.
My SECRET – see on naise uus võimalus olla isemoodi, salapärane ja näha välja eriliselt iga päev. See on nauding, luua oma lugu helmestest ja ehet kandes tunda pidevalt lähedaste inimeste toetust  ja armastust. See on võimalus uuendada ehet iga päev: vahetage helmed ja käevõru, kaelakee või kõrvarõngad näevad välja teisiti. See on nauding, viia ellu oma unistused, luues ainuomase helmeste värvide ja vormide koosluse. Naise elu ja saladuse teose.

SILVER CITY – legendidega ümbritsetud ehted.