Talvisel ajal kipub nahk ikka kuivama ning erinevate niisutust pakkuvate kehakreemide efekt on tavaliselt lühiajaline. Uus Garnieri Ultimate iluõli kehale suudab pakkuda aga pikaajalist niisutust. Pihustiga otsik tagab mugava kasutuse ning ka selle, et toodet korraga liiga palju nahale ei satuks.  Spetsiaalne koostis kindlustab, et toode ei kleepuks,  imenduks kiiresti sisse ning tagaks piisava niisutuse. Peale iluõli kasutust on nahk mõnusalt särav ja niisutatud- nagu oleks just mõne väga kalli spaa protseduuri läbi teinud.

Iluõli koosneb hinnatud argaania-,  makadaamia-, mandli- ja roosi õlist.   Lõhn on meeldivalt tagasihoidlik ning seetõttu võid sellega hellitada ka oma boyfriendi.  Kes aga sellest meeldivast lõhnast sõltuvusse satuvad (see on kerge tekkima) ja tahavad, et see võrratu ja lõõgastav aroom terve päeva tunda oleks, võivad iluõli määrida pulsikohtadele.

Võrreldes tavaliste kehakreemidega kulub iluõli imeväike kogus ning võib arvata, et sinu lähedased on selle kingi eest tänulikud veel ka suvepäevadel.