NEW YORKER avab oma esimese poe Narvas reedel 20. juunil. Uus 750-ruutmeetri suurune pood pakub klientidele laia valikut viimastest trendidest inspireeritud rõivaid brändidelt FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU ja CENSORED. Värsked kollektsioonid koosnevad peamiselt moekaupadest, teksadest, spordirõivastest ja igapäevariietest ning suurest aksessuaaride valikust ja aluspesust ning on suunatud trendi-teadlikule sihtgrupile.

Poe avamispäeval mängib DJ kõige mõnusamat peomuusikat, et peomeeleolu jätkuks terveks päevaks. Kliendid saavad soetada uusimaid trende magusate avamishindadega ja hiljem jäädvustada oma värskeid oste meeleolukas fotoboksis ning fotod mälestuseks endaga koju kaasa võtta. Lisaks sellele on kohal ka fotograaf, kes teeb tervest päevast pilte ja otsib kuumimaid stiile ja parimaid hetki peost. Samuti jagatakse soodustust pakkuvaid flaiereid terves kaubanduskeskuses.

NEW YORKERI SUVEKOLLEKTSIOON 2014:

NAISED – erinevate stiilidega lühikesed püksid loovad laheda väljanägemise. Eksootilised lilled, etno- ja loomamustrid kaunistavad pluuse ja kleite. Selle hooaja must-have on erinevate mustritega seljakotid. Naised armastavad ka kombinesoone ja maksiseelikuid. Aksessuaaridest on põhilised metallitooni ehted, mis ei jäta kedagi külmaks.

MEHED – võtmetoodeteks sellel hooajal on neoonvärvides päikseprillid, värvilised ketsid ja nokamütsid. Lille- ja flamingotrükid loovad troopilise mulje. Palmimustriga plätud ja espadrillid on samuti suurepärasteks kaaslasteks.

New Yorker tegutseb Eestis 2007. aasta detsembrist alates. Koos uue Narvas avatava poega on New Yorkeril 8 poodi Eestis, millest 4 asuvad Tallinnas.

New Yorkeri meeskond ootab  uue poe avamisele Astri keskuses reedel 20. juunil kell 12.00!