NEW YORKER avab laupäeval, 26. oktoobril, oma neljanda Tallinna poe. 740 ruutmeetrilt leiab uusimaid trende sellistelt tuntud brändidelt nagu FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU ja CENSORED. Valikus on naiste ja meeste nii vabaaja- kui spordirõivaid. Samuti ei puudu poest säravad aksessuaarid ja aluspesu.

Avamispäeval hoolitsevad NEW YORKER’is hea muusika eest Soome urban-maastikul tuntud DJ Oled Peled ning kodumaine plaadikeerutaja Firejosé. Külalisi tervitab ning jagab stiilinõu tuntud Eesti blogija Grete Link, kes esitleb lisaks enda lemmikesemeid NEW YORKER’i uusimatest kollektsioonidest. Ostlemise kõrvale on võimalik professionaalsete meigikunstnike ja juuksurite käe all muuta oma välimust selleks spetsiaalselt loodud stiilinurgas. Päeva jooksul jagavad ostukeskuse ümbruses kinkekaarte NEW YORKER’i promootorid, kuid eripakkumisi ja allahindlusi leiab ka poes endas.

NEW YORKER sügis-talvine kollektsioon:
Naistekollektsioonis domineerivad kunstkarusnahk ja uhked loomamustrid. Ohtralt leiab erinevaid metallic-esemeid, naiselike lõikeid, mustrilisi pluuse, biker-saapaid ja nahktagisid. Naiste suureks rõõmuks on ka see hooaeg NEW YORKER’i lettidel saadaval boyfriend-teksad ja klassikalised kitsad püksid.
Meestekollektsiooni iseloomustavad julged mustrid ja põnevad värvilised detailid. Valikus on palju mugavaid pusasid, igapäevaseks kandmiseks mõeldud teksaseid ja omapäraseid pintsakuid. Sooja annavad nii stiilsed kardiganid kui nahktagid, erilisust aga tennised, nokatsid ja värvilised talvemütsid.

NEW YORKER’i meeskond kutsub Sind Eesti seitsmenda poe avamisele, mis leiab aset Postimaja kaubanduskeskuses laupäeval, 26. oktoobril, kell 12.00!
Postimaja kaubanduskeskus asub aadressil Narva mnt 1, Tallinn.