Mis tunne on töötada modellina?

See on põnev ja raske töö. Võttel tunnen ma end tavaliselt hästi ja loomulikult, sest olen töötanud samal alal juba 16 aastat. Laval palvetan aga alati, et ma käpuli ei kukuks!

Mis tunne oli kõndida H&M Studio A/W16 showl Bourse de Commerce’is Pariisis?

Show energiatase oli tohutult kõrge ja kõikjal oli näha mitmekülgseid ja erinevaid modelle. See oli tõeliselt jõustav. Mul oli au esindada kurvikaid naisi üle kogu maailma.

Mis tunne oli olla modelliks H&M Studio A/W16 look-booki pildistamisel?

Tunne oli imeline. Olen tõeline H&Mi fänn ja mulle meeldib, et brändi valikust ei leia mitte ainult riideid vormikatele naistele, vaid tõeliselt kõrgel tasemel moodi.

Kuidas sulle meeldib H&M Studio A/W16 kollektsiooni hõng?

Kollektsiooni esteetika on kõrgmoele omaselt šikk, aga tegemist on ka väga mugavate rõivastega – mõned esemed on näitleks voogavad ning mõnusalt lohvakad. Tunned end neis rõivastes võitmatuna.

Millised on su lemmikesemed ja miks?

Mu absoluutne lemmik on lendlev liivakarva läbipaistvate varrukatega kleit, mida kaunistab huvitav trükimuster.

Kuidas kirjeldaksid oma isiklikku stiili?

Minu stiil on klassikaline, naiselik ja seksikas. Mulle meeldivad liibuvad kleidid ning kõik, mis rõhutab mu liivakellafiguuri. Enamus mu garderoobist on must või sügavates toonides. Ka efektsed kotid ja kingad on mu lemmikud.

Anna meile mõni vihje, kuidas ostelda H&Mis! Kas sul on mõni nipp jagada?

Investeerida tasub baasrõivastesse nagu hea istuvusega jakid, bodid ning denimrõivad. Neid saad kombineerida peaaegu kõigega, mis su garderoobis juba olemas on.

Millega sa väljaspool moemaailma tegeled?

Ma võtan väga tõsiselt oma rolli kehateemadel kõneleva aktivistina. Mulle tõesti meeldib rääkida noorte tüdrukutega kehateemadest ja iseenda aktsepteerimisest. On oluline mõista, et ilus võib olla väga erineva kehakuju, suuruse, nahatooni või päritoluga inimene. Noored tüdrukud peaksid hakkama oma kehasid väärtustama juba varajases eas. Ka täiskasvanud naised peaksid aru saama, et eneseusu saavutamine on pikk teekond. See on tehtav, kui ümbritsed end teiste positiivsete naistega.

Mida tähendab sinu jaoks ilu?

Ilul ei tohiks olla ühte standardit või definitsiooni. See peab haarama ning heaks kiitma erinevusi. Ilu särab, kui tunned end oma nahas mõnusalt ja enesekindlalt. Ilu ei olene suurusest.

Kes on su iidol ja miks see inimene sinu silmis eriline on?

Mu eeskuju on mu ema. Sirgudes ei olnud kuskil võimalik näha vormikamaid kuulsusi, keda oleksin saanud eeskujuks pidada. Mu ema ei rääkinud kunagi oma kehast meie ees negatiivses toonis ning sellega sisestas ka meisse noores eas enesekindlust. Kasvasime üles teadmisega, et ilu tuleb seestpoolt ja peaksime oma kehasid väärtustama. Ta innustab mind siiani!