1. Parim stiiliikoon on ema.

Ja on enam kui normaalne riietuda emale sarnaselt või kanda lausa samu rõivaid. Hea stiil ja klassikalised lõiked on igavesed, nii et miks mitte kanda neid nii praegu kui ka aastakümnete pärast?

2. Paljasta jalgu.

Prantslannad kohe oskavad kanda lühikest seelikut ilma et üldmulje jääks liiga pidulik. Nad miksivad ranget ja mugavat stiili ega pelga seelikuga kanda vanu tenniseid.

3. Kanna vaid selliseid kontsi, milles suudad kõndida.

Iga stiilne prantsuse daam teab, et pole midagi hullemat kui liiga kõrgetel kontsadel abitult ringi koperdamine. Moemaja Chanel disainer Karl Lagerfeld ei loo kunagi pilvelõhkujalikke stiletosid, vaid ainult kontsakingi, milles saab end hästi tunda.

4. Rõhuta taljet.

Naiseliku figuuri vööga väljatoomine on prantslannadel lausa veres.

5. Ära karda liiga seksikaid rõivaid.

Läbipaistvat pitsi ja muid paljastavaid riideid võib julgelt kanda, hoia asi lihtsalt tasakaalus. Kui üks riideese on üliseksikas, siis olgu ülejäänud komplekt rangem või poisilikum. Kuidas olla kindel, et komplekt ikka on tasakaalus ja toimib? Tähtsaim komponent on enesekindlus.

6. Investeeri korralikesse välisriietesse.

Prantslased ostavad endale kvaliteetsed jakid, mantlid ja pintsakud, mida saab kanda aastakümneid ning mis muudavad ka lihtsad teksad ja T-särgi šikiks.

7. Kui keskendud aksessuaaridele, olgu riietus lihtne.

Kui tahad kanda uusi ja ägedaid kingi, kotti ja mütsi üheaegselt, siis olgu riietus ülimalt lihtne ja neutraalne.

8. Kanna puhkuserõivaid millal iganes tahad.

Puhkuseriided alates õlgu paljastavast rannapluusist kuni mugavate espadrillideni on lubatud ka keset töist linnamelu, kui tuju tuleb. Peaasi on end hästi tunda!

Allikas: Who What Wear