Kui tihti shoppad?
Mina käin shoppamas tõesti väga harva, sest minu fookus on hetkel muusikal ning enamik minu teenistusest läheb minu debüütalbumi ja kõige sellega kaasneva rahastamiseks. Viimased kolm aastat olen endale mõne uue riideeseme ostnud 3-4 korda aastas.

Mille peale kulutad kõige enam?
Kõige enam kulutan ma kleitidele. Olen seda usku, et osta riideid 3 korda harvemini aga 3 korda kvaliteeTsemaid. Ma ostan endale alati riideid, mis mulle väga meeldivad ja mida ma tean, et kannaksin ka aastate pärast. Seetõttu tahan, et riided oleksid kvaliteetsed, sest ma tahan neid kanda võib-olla ka kolm või neli aastat pärast ostmist. Mul on tihti nõnda, et kannan näiteks oma kingad või püksid täiesti ribadeks ja siis üritan Ebay-st leida täpselt sama asja, et see endale uuesti osta. Leian endale lemmikud ja muutun täiesti vaimuvaeseks. Minu lemmikuks on saanud klassikaline naiselik joon. Hetkel on palju minu riidekapi sisust mitme aasta vanune, aga kõik asjad näevad endiselt välja justkui uued. Loomulikult tuleb riiete eest ka ilusti hoolt kanda ning seetõttu lasen ma oma riideid puhastada keemilises puhastuses, see tagab, et pesu ei riku minu riideid.

Kust endale riideid ostad?
Tavaliselt ostan riideid endale reisidelt, näiteks outletidest, või interneti vahendusel Ebay-st. Eestis käin Karen Milleni poes ja minu lemmik on ka meie oma disainer Aulikki Puniste.

Millised on sinu lemmikbrändid?
Karen Millen ja meie oma disainer Aulikki Puniste. Viimaste riideid ongi minu riidekapp täis.

Milliseid riideid sa kunagi ei kanna?
Ma olen elus teinud sellega endale alati karuteene kui olen öelnud, et ma midagi kunagi ei tee. Ma jätan kõik võimalused avatuks.

Igapäevaselt riietun...
naiselikult.

Milline on sinu kõige üllatulikum riideese? Mõtlesin pikalt ja arvan, et minu naiseliku stiili kõrval on kontrastiks paar Ed Hardy kristalle täis pusa ja nokamüts. Ostsin need endale ühendriikidest, kuna need olid seal tõesti võileivahinnaga. Tegemist on mõnusate soojade ja pikkade pusadega, mis ulatuvad kuni puusani, seetõttu ma nad endale ostsingi, hea meelega oleksin valinud ilma kristallideta variandi.

Mida teed oma vanade riietega?
Riided,  mida ma tean, et ma enam ei kanna näitan ma alati oma õele üle ehk on temalt sealt midagi, mis talle meeldib, aga kõik ülejäänud annetan lastekodudele.

Viimati ostsin...
lihtsa musta kleidi.

Heleni koolikiusamise vastasest muusikavideost loe lähemalt SIIT!