Kurvide lemmik

Pärast talve on aeg lasta valgusel oma jalgu paitada ning tõmmata selga lühike ja põneva mustriga seelik. Efektset kihilisust annab juurde pikem mantel, mis kaitseb kevadtuulte eest. Keha vooliv seelik armastab kurve ja seda peaksid hindama kõik naised, kel puusadele kumerusi jagub.

Midi on tagasi
70ndate midipikkusega seelik on selle kevade üks suurimaid staare, mida võiks armastada ükskõik mis rõivasuuruses naised. Eriti stiiliteadlikud preilid viskavad jalga mugavad sandaalid, laheda T-särgilõikelise pluusi ja õlale seljakoti – tõeliselt äge moekombo!

Metalne plissee
Arvatakse, et metallikkangaid on parim kanda õhtul ehk siis, kui päike on loojunud. Tegelikult töötab see suurepäraselt juba alates hommikukohvist. Anna seelikule teine elu ägeda tossupaari ja supermõnusa kampsikuga ning avasta end stiiligurmaanide pingereast.

Oi, miniseelik!
Olgugi, et põlvikud võivad tunduda liigagi koolitüdrukulikud, siis vallatu miniseelikuga mõjuvad need eriti efektselt. Kerge jope aitab trotsida kevadtuuli ning annab komplektile laheda meeleolu. Tuulevarju saab, kui vahetada lühike jakk alati klassikalise trench-mantli vastu.

Modernsed jooned
Piki jooni jooksvad värvivarjundid, mis on peidetud plissee vahele, muudavad seeliku justkui digitaliseeritud koodiks. Futumängule lisab stiilset konservatiivsust hästi istuv pintsak, mille alla sobituv valge särk meenutab taaselustatud 90ndaid oma ärakeeratud kraenurkadega. Sokkide ja platvormkingade duo on täielikult omaette sensatsioon, mille peaksid vähemalt korra järele proovima.

Terav pliiats
Just nii nagu elus, tasub proovida ja katsetada uusi asju, et igapäevarutiini vürtsitada. Sama kehtib ka moe kohta. Pole mõtet järgida aastast aastasse ühte ja sedasama igavat joont, kui võimalusi on piiramatult. Proovi kitsale seelikule peale visata hoopiski pikem poolmantel, et luua üllatuslikult moderne kihtide kooslus.

Meik ja soeng: Ellen Walge

Modell: Kevad (AL Models)