Nagu kallistus! Õrnalt värvi-kirevat diivanikatet meenutav Burberry hoodie on sügisel ideaalne kaaslane. Sobib nii retuuside kui ka kleitidega.

Politsei soovitab metsa minnes riietuda erksavärviliselt, sest siis oled kaaslastele kaugelt näha. Riiete peale tasub panna neoonvest, millega oled seltskonnale veelgi nähtavam ja sind on kergem leida, kui peaksid kaotsi minema. Vältida tasub rohelisi ja kaitsevärvi toone, mida kasutatakse pigem enne lahingut moondamiseks.

Burberry 2018.–2019. aasta sügis- ja talvemood on kui seenelise unistus! Lohvakas kampsik on mõnusalt soe.

Loomulikult arvestab iga seeneline ja marjuline ka ilmaga. Kui on vihma oht, tuleb kanda kapuutsiga
tuulejopet, kui kipub jahedaks, siis on abiks pikkade käistega dressid ja mõnusad sviitrid. Riietus peab olema piisavalt mugav, et saaks rahus korilusele keskenduda ning kummardada ja kükitada oleks lihtne. Jäigad teksad pole seeneleminekuks kõige mugavamad. Tark on riideid selga panna kihiliselt ja pigem rohkem, sest kui hakkab palav, saab alati midagi ära võtta, aga külmetamine ei tule kellelegi kasuks.

Balenciaga näitas Pariisi moenädala sügis- ja talvemoe etendusel, kuidas kanda T-särki dressipluusi otsas. Nii võib ka metsas käia! Vöökotti mahub kenasti taskulamp, mobiil ja kaasaskantav akupank, et telefon pilte klõpsutades tühjaks ei jookseks.

Jalanõud võiksid samuti olla mugavad. Eelistatud on kõrgema säärega saapad, ketsid või kummikud – neisse ei satu nii kergesti metsaalust sodi. Kummik hoiab jala kuiva, kui peaks sadama hakkama või teele jääma kraav või niiske pinnas.

Hunteri pika säärega kummikud on veekindlad, naturaalsest kummist ja käsitsi valmistatud. Hind 125.–
Kokkuvõtteks: enne metsa minekut heida pilk peeglisse, et oleksid stiilne ja paistaksid silma. Head seeneõnne!