1. Elegantne ehtekomplekt. Algav pidude hooaeg paneb iga naise pead murdma selle üle, mida selga panna. Tihti on efektse outfiti võti detailides. Pidulikumate ehete puhul tasuks kindlasti eelistada kvaliteetsemaid materjale. Ooolala.ee veebipoes on 23. – 29. novembril käimas ühtede eriskummaliste statement ehete -60% allahindluskampaania mis ei tohiks ühtegi fashionistat külmaks jätta!

2. Nutikad kosmeetikatooted. Teisele inimesele on dekoratiivkosmeetika ostmine võrdlemisi raske ülesanne. Õnneks on siiski mõned asjad, mis enam-vähem kõikidele naistele sobivad.
Neutraalsete toonidega lauvärvipalett sobib igale naisele. Kingitus teeb saajale veelgi enam rõõmu, kui valid välja ka ühe stiilse kosmeetikakoti. Ooolala.ee  pakub hetkel nii kosmeetika-, sauna- kui vannikomplekte -50% soodustusega, samuti on käimas ehtekarpide jõulukampaania.

3. Müts-sall-kindad. Siin pole ilmselt isegi tarvis selgitada, miks see kingitus saajale meeldida võiks, sest selline komplekt on ilus, soe ja praktiline.

4. Märkmik ja kaunis kirjutusvahend. Stiil ja väljapeetus pole seotud vaid sellega, milline inimene välja näeb ning milliseid rõivaid ta kannab. Paratamatult annavad välimusele juurde ka läbi mõeldud detailid. Seega võiks ka kalendermärkmik ja pastakas/sulepea olla silmale ilusad vaadata.

5. Kodune ja mõnus. Et puhkepäevadel oleks mõnus hommikut venitada, võiks iga mehel olla üks soe hommikumantel ning stiilsed nahksussid. Ilus, väärikas ja mõnus!

6. Viks ja viisakas. Mitte ainult naised pole peole minnes hädas. Seega kuluksid stiilne pidusärk ja mõnusad tantsukingad kindlasti marjaks ära!

7. Sall ja nahkkindad. Mõned mehed kipuvad teesklema, et neil pole kunagi külm. Kellele sall? Kellele kindad? Kui vead nad käsipidi nahksõrmikute leti juurde, kirtsutavad nad hinna üle nina ja leiavad, et saavad hakkama. Tegelikult ei ütleks nad pehmest sallist ja stiilsetest kinnastest ära.

8. Kampsun ja villased sokid. Pika talve jooksul kulub igale mehele ära üks soe kampsun ja lugematult hulgal villaseid sokke.

10. Kaunis kott. Riideid võib naisterahvale ülearu keeruline osta olla. Kott ei saa aga kunagi väikeseks jääda, olgu see siis rahakott, ridikül või stiilne igapäevane kaaslane. Siiski tasuks meeles hoida, et rahakott ja igapäevasem kott peaksid olema maksimaalselt hea kvaliteediga.

Kui otsid kingitust mehele, võid ideede saamiseks kiigata ka seda isadepäeva kingiideede postitust.

Hea uudis on see, et Ooolala.ee-s on ka Classic Pood mis tähendab, et kõik selles poes olevad tooted on kohapeal olevad ja jõuavad Sinuni vaid 2-4 tööpäevaga!

Kui Sul ei ole veel Ooolala.ee kasutajakontot, siis kliki SIIA ning saad sissepääsu Ooolala.ee poodi!

Stiilsete jõulukinkide 2. osa saad peagi lugeda Ooolala.ee moeblogist.