1) VÖÖD

1. Alexander McQueeni võimas korsetti meenutav nahkvöö sobib kanda nii maskuliinse pintsaku kui naiseliku kleidi peal.

Kui ühe korraliku vöö esmane otstarve on hoida omal kohal pükse või seelikut, siis sellel hooajal on tehtud praktilisest kaaslasest värvli peal silmapaistev, industriaalse moega kostüümitäiendus. Seesugune vöö muudab aasta külmemal ajal iga soojust hoidva look’i pidulikumaks ja isikupärasemaks.

2) SIIDSALL

2. Mulberry siidsall käekotti kaunistamas ja sellele isikupära andmas.

Tuleval sügisel teeb võimsa tagasituleku 1950-ndate Coca-Cola reklaamidest mällu sööbinud siidsall või teisisõnu siidrätik. Tänapäeva disainerid on rätikukesele aga märksa laialdasema kasutusvõimaluse välja mõelnud. Nii on kunagi ainult kaela ehtinud siidrätik leidnud praegu koha kottide küljes, tenniseid ehtimas (tavaliste paelte asemel) või hoopis pahkluud kaunistamas.

3) KINDAD

3. Sõrmi paljastavad kindad Chanel Haute Couture sügis-talv 2018/2019 moeetenduses.

Unustage käpikud! Kindad ulatuvad sellel hooajal küünarnukkideni (ja ülegi!) ning soetada võib neid endale kõigis vikerkaarevärvides. Kanna paari kelmikaid kindaid kas mantli või pontšoga, või jäta kätte ilutsema variant, mis su sõrmeotsad vabaks jätab. Nii saad ka siseruumis julge aksessuaarivalikuga silma paista.

4) KÕRVARÕNGAD

4. Altuzarra sügis-talv 2018/2019 inspireerivad kõrvarõngad.

Ühelgi teisel hooajal ei tundu kõrvarõngaste trendid nii laialivalgunud olevat kui seekord. Valik on tõepoolest kirju. Endale sobivaima ehtepaari saab välja valida tõeliselt suurte, vaat et lühtrile sarnanevate suurejooneliste hõbekarva kõrvakaunistuste seast. Moelavasid kroonivad ka põnevad vormid ja asümmeetria, modernsed tõlgendusd rahvapärimusest ning 1980-ndatest pärit, uuenduskuuri läbi teinud rõngaskõrvarõngad. Lisaks soovitatakse julgelt kaasa minna n-ö ühe kõrvarõnga trendiga, mida on oodatust lihtsam põnevate outfit’ide ja soengute juurde sobitada.

5) VASTAVALT ILMALE

5. Givenchy Haute Couture sügis-talv 2018 mantel võlub nii unikaalse lõike kui sügava tooni tõttu.

Ehk ilmastikukindlad aksessuaarid! Just nimelt – vihmakeebid, kummikud, kotid, soojad talvesaapad ning muu “hädise ilma SOS-salvest” tervitab meid sellel aastal eriliselt elegantselt ja ekstravagantselt. Moegigandid, näiteks Chloé, Givenchy, Fendi ja Lacoste, on kogu praktilise meie garderoobist nutikalt oma 2018. aasta sügistalvistesse kollektsioonidesse põiminud ning neist ilmastikuriietest tõelised moehitid meisterdanud.