Tumesinised ja veidi kulunud kitsad teksad
Kergelt helendatud osadega, kõrge pihaga mom-stiilis teksad on juba pikemat aega ülipopulaarsed olnud. 2018.aastal aga jumaldame veidi ametlikuma välimusega klassikalist stiili: kitsamad tumedad teksad. Just nagu kõik tumedad rõivad loovad ka need koheselt saledama efekti. Lisaks sellele on tumedates toonides pükse palju lihtsam teiste esemetega pidulikuks muuta kui heledaid variante.

Paberkotti meenutav pihaosa
Kevadel tuli Pinteresti statistika kohaselt ilmsiks, et justkui laia paberkoti ülemist osa meenutavad püksid on saamas üha populaarsemaks. Meile see sobib! Õnneks on sellist stiili püksid viimasel ajal veelgi enam populaarsust saanud, tõenäoliselt seetõttu, et need näevad kõikide kehatüüpidega inimeste seljas tõeliselt kaunid ning samal ajal nii professionaalsed kui ka lõbusad välja. Tegemist on tõeliselt ilusa alternatiiviga kitsastele stiilidele, mis on moemaailma viimastel aastatel juhtinud. Soovid, et sinu piht näeks eriti peenike välja? Kanna selliseid pükse tavalise t-särgiga, mille paned pükste sisse.

Ruudulised püksid
Kui ütleme „ruudud“, siis mõtleme tavaliselt kas koolide vormiriietustele või metsatöölistele. 2018.aastal on lood aga teistmoodi. Kitsa lõikega ruudulised püksid, mis on paari pandud kõrge kaelusega musta kampsuni ja trentšmantliga, näevad välja stiilsed ja moodsad. Selline komplekt sobib igapäevaselt klassikaliste tennistega ning pidulikel puhkudel musta värvi kingade ja väikese daamiliku käekotiga.

Cargo-püksid
Jah, need on uued boyfriend-stiilis püksid. Sellised püksid on ajalooliselt saanud väga palju negatiivset vastukaja, kuid kanna neid koos klassikalise lõikega t-särgi ning pika vabaajastiilis pintsakuga, pane jalga madalad kingad ning näe välja muretult stiilne ja palju huvitavam kui klassikalisi teksapükse kandev naine.

Allikas: PureWow