Dolce & Gabbana on värviliste prilli-klaaside moe pea peale pööranud: ninale võib toetada lausa kohvrid!

Pastelltoonide austaja võib julgelt kanda ihukarva beeže, heleroosasid, õrnsiniseid, halle või soojades toonides prilliraame. Sära ja glamuuri hindajad naudivad kuldseid. Kuldne ja läbipaistev raam annab võimaluse riietusega rohkem mängida ja sobib pea iga rõivastuse juurde. Õrnale naiselikkusele ja ümarusele pakuvad konkurentsi nurgelised raamid, mis aitavad rõhutada kandja isikupära. Julgust tasub rõhutada lenduristiilis raamidega, naiselikkust ja seksikust kassisilmakujuliste prillidega.

Tänavune hitt – prillikett! Kui prillidest üksi aksessuaarina ei piisa, siis laena vanaemalt nende jaoks kaunis vintage’i hõnguga prillikett.

Päikeseprillid lähevad järjest edevamaks ja on samuti vintage’i mõjuga. Mitu moemaja, sealhulgas Dolce & Gabbana ja Miu Miu, näitasid moelavadel ohtrate kaunistustega raame. Lilled, pärlid või kivikesed – päikeseprillidel on kõik äge!

Kiisustiilis prilliraamid võivad olla mis tahes värvi, nagu tuju on. Popid on julged toonid, aga ka valged raamid mustade klaaside ümber.
Halli argipäeva teevad ilusamaks toonitud klaasid. Lõbusad kollased, roosad või oranžid toonid on äge vaheldus tavalistele lenduriprillidele. Juba mõnda aega on tänavamoes näha olnud retrolikke kassisilmakujulisi päikeseprille. Sel aastal on päevakorras teravdatud nurgad ja tavapärasest väiksemad klaasid. Sportliku moe austajad võivad ette panna suusatajastiilis prillid ja tugevama suuna austajad kanda sirge ülaraamiga kandilisi prille.