Punasele vaibale kogunesid hooaja kuumimaid lastemoe trende näitama teiste seas ka Ingrid ja Toomas Tõniste tütar Maria, Kristi Ojasaare tütar Carina ja Krista Lensini tütar Simone. Kohal olid värsket lastemoodi uudistamas tuntud inimestest ka Kristiina Heinmets-Aigro nig Heti Tulve.

Seekordseks pidude hooajaks pakub Ralph Lauren tugevaid kontrastseid värve - erkroosasid ja kollaseid detaile triipude ja vööde näol. Tumesinine ja punane on samuti Ralph Laureni kollektsioonis tugevalt esindatud. Uudisena on peokollektsioonis palju ruudulist - kõige trendikamad poiste püksid oleks kui Inglise kuningakoja garderoobist - kergest villasest kangast ning klassikalise ruudulise mustriga. Tüdrukute garderoobile lisavad stiilsust monogrammiga baretid ning valgete kraedega ruudulised kleidid. 'Just ruuduline on selle hooaja kuumim lastemoe trend,' kinnitab ka moeshõu stilist ning tuntud lastemoe blogija Kirsi Altjõe.

Lisaks Ralph Laurenile pakub 'The Childrens Room' pood ainsana Eestis ka ikooni staatusesse tõusnud laste jalanõubrände - UGGi ja Hunterit.