Palju nägi moelaval pitsi, samuti karusnahka, mis kaunistas detailides nii meeste- kui naiste ülerõivaid. Värvitoonidest mängivad sügismoes olulist rolli tavapärase musta kõrval tumesinine ja lilla, samuti jätkuvalt trendikas elektri-sinine ning telliskivi-punane. Mahedamad toonid on endiselt aktuaalsed - neutraalsed toonid ja heledad pastellid koos vana-roosaga leiavad oma tee ka sügisesse. Lillemustrid ei kao suvesoojuse taandudes mitte kuhugi, nad võtavad vaid ’härmatanud’ või lausa monokroomse ilme ja kaunistavad nii argisemaid kui ka pidulikke hetki.

Suureks hitiks tõotab sügistalvel kujuneda ruudu-muster, mida nägi erinevates värvi-, suuruse-, ja stiilivariatsioonides eeskätt just Montoni ja Mosaici kollektsioonides. Loomamustrite seas asub jahedamate ilmade saabudes aga lavale elegantselt hallil põhjal uudne ’hirvemuster’. Mosaic pakub sinna kõrvale täppe, juugendlikku geomeetriat, dipdye efekti ja geomeetrilisi mustreid.

Oluliseks moesuunaks on väga eri-ilmeliste materjalide kokkusobitamine – näiteks soe ja villane koos õrna šifooniga loob unenäolise efekti, mis toob pehmust ja põnevust ka kargemasse sügispäeva.

Aga kuna pilt räägib rohkem kui tuhat sõna, siis vaata kindlasti ka artikli fotogaleriid!