“Tere tulemast tutvuma minu esimese koostööna valminud kollektsiooniga, mis on disainitud koos Tommy Hilfigeriga. Inspiratsiooni ammutasime vintage-stiilidest, mida segasime mereteemaga, sest soovisime luua ajatut klassikat. Kollektsioon on minu enda stiilitunnetuse peegeldus, mida põimisin Tommy signatuurstiiliga. Ootan pikisilmi, millal saan neid rõivaid ise kanda, ning igatsen põnevusega näha teisi neid riideid kandmas oma kordumatul viisil!” Armastusega, Gigi

 Maineka modelli Hadidi esimene Hilfigeriga koostöös valminud rõivavalik jõuab müügile 2016. a sügisel ning see sisaldab mereteemast inspireeritud rõivaid, jalanõusid, aksessuaare ja parfüümi.

California tüdruk Gigi loob Hilfigerile omaste idaranniku moeklassikute kõrvale lääneranniku moe, kus praktilised rõivad ja mereteema sulanduvad naiseliku silueti ning sportlike, kuid samas elegantsete detailidega. Look on segu merelisest luksusest koos Gigile tüüpiliste rõhuasetustega, lõpptulemus on sundimatu, nooruslik ja lahe.

“Gigi Hadid on üks maailma supermodellidest ja enim jälgitavaid moe mõjutajaid ning me oleme uhked, et ta kuulub Tommy perekonnaliikmete hulka,” selgitab Tommy Hilfiger. “Meie ühine kollektsioon on mereteema uues, mängulises ja romantilises võtmes.

Koostöö on olnud tõeliselt viljakas – Gigi ja mina töötasime ühiselt iga elemendi kallal; ta oli kogu protsessi vältel täiesti aus ning tulemus on moeteadliku Gigi kire ja loovuse sundimatu peegeldus.” “See on esimene kollektsioon, mille ma olen kavandanud kellegagi koos, ja see oli suurepärane kogemus,” lisas Gigi Hadid. “Ma olen nende rõivaste üle nii uhke! See kollektsioon jääb alatiseks minu jaoks väga eriliseks. See on nooruslik ja lõbus, ühelt poolt ehe Tommy käekiri ja teiselt poolt väga minulik!”

Tommy X Gigi ühiskollektsioon sisaldab naiste spordirõivaid, jalanõusid ning aksessuaare, näiteks kelli ja päikeseprille. Tüüpilised lemmikud ja mereline teema on edasi antud puhaste lõigete, kaunistuste, naiselike trükipiltide ja madrusetriipudega. Kollektsiooni täiustab Tommy Hilfigeri uus parfüüm The Girl, mis on inspireeritud Gigi Hadidi optimistlikust eluhoiakust, enesekindlusest ja pingevabast lahedast stiilist. Kampaania jäädvustati 2016. a jaanuaris New Yorgis fotograaf Mikael Janssoni ja stilist Karl Templeri poolt. Hadidi saadikuseisus peegeldab Tommy Hilfigeri kaubamärgi visiooni ja uut strateegiat, mis hõlmab disainijuhtimist, kauplusedisaini, turundust ja esitlemist.

Sotsiaalseks supermodelliks tituleeritud Hadidi tunnustatakse kui 21. sajandi modellinduse ümberkujundajat ning tippmodelli rolli taaskehastajat millenniumi kultuuris. Tänu Gigi sotsiaalmeediakanalite uskumatult suurele ulatusele on ta ühenduses fännidega üle kogu maailma – ainuüksi Instagramis on neid rohkem kui 18 miljonit – ning ta pakub neile unikaalset kulissidetagust pilguheitu oma trendiloovast elustiilist. Ta on olnud Vogue’i, W, Harper’s Bazaari, Elle’i, Teen Vogue’i, Numéro, Schön!’i, CR Fashion Booki jt esikaanel, lisaks on Gigi esinenud muusikavideotes ja telesaadetes üle kogu maailma.

Kollektsioon on saadaval Viru Keskuse Tommy Hilfigeri esinduskaupluses ja Denim Dreami e-poes: www.denimdream.com