Inspiratsiooni koguti kevadistest päikesekiirtest, looduse tärkamisest, lilledest ning naiselikest elementidest.

Sel hooajal jätkab bränd oma toodetevaliku laiendamist ning Lauma Lingerie meeskond on eriti uhke selle üle, et lisaks pesule pakutakse ka rõivaesemeid nagu ööriided, kodu- ning vabaajarõivad.

Lauma Lingerie kevad/suvi 2014 kollektsioonis on esindatud 38 uut ja trendikat mudelit. Sel hooajal väärib tähelepanu märkimisväärselt lai valik erinevaid pesudisaine, mida on täiendatud elegantsete hommikumantlite, naiselike öösärkide ning sobivate silmaklappidega. Samuti leidub ka pitsilisi kindaid, korsette, mugavaid pükskostüüme ning isegi bodisid, mis sobivad suurepäraselt igapäevaseks kandmiseks.

Õrn ja naiselik valge kohtub salapärase mustaga

Sel hooajal on kollektsiooni valitud pehmed pastelsed värvid, mis vastanduvad kollektsioonis olevatele julgetele ning erksamatele toonidele. Kollektsioonist ei puudu ka tagasihoidlik ent õrn ja naiselik valge, julge ja kirglik punane ning salapärane ja elegantne must. Kollektsiooni peategeleaseks on aga kevadised loodusmotiivid nagu näiteks õitsevad lilled, mida on pesul kujutatud realistlikute ja kirevate lillemustritena. Lisaks leidub mustreid, mida on kombineeritud ajatu pitsi või noorusliku siidiga.

Mon Amour

Sel hooajal pöörati erilist tähelepanu naiselikule pulmapesukollektsioonile Mon Amour, mis loodi just väga erilisteks puhkudeks. Lauma Lingerie soovib, et see kõige olulisem päev iga naise elus oleks veel säravam ja meeldejäävam.