Kui eelmises jõulukinkide spikris (Loe seda SIIT) pakutud ideed olid edevamad, on järgnevad kingiideed sobilikud praktilise meelega inimesele.

Nagu ma mainisin ka oma eelmises postituses, pole stiil seotud vaid selga pandud riietega. Ka igapäevaselt praktilised asjad võiksid olla stiilsed ja silmale ilusad vaadata. Ja kui ma alguses mõtlesin, et need soovitused on mõeldud eelkõige meestele kinke valides, leidsin ma lõpuks, et ka mul endal poleks enamike nende kingituste vastu midagi.

11. Hands-free. Seadus ütleb juba aastaid, et autoroolis mobiiltelefoniga rääkida ei tohi. Ometi näib ringi vaadates, et seadusekuulekaid kodanikke on pigem vähemuses. Juhtmega telefoni küljes rippuvad klapid on tõesti tüütud ja kipuvad täiesti valedel momentidel kõrvast kukkuma, käe ette jääma jne. Aga juhtmevaba süsteemiga hands-free on mugav ning laseb juhil rahulikult liiklusele keskenduda.

12. Portsigar ja välgumihkel. Suitsetamine on kole ja tervist kahjustav harjumus, mida õigustama ei peaks. Aga kui kingisaajal pole vähimatki kavatsust oma pahest loobuda, võiks ta seda vähemalt stiilselt teha. Kvaliteetne ja vastupidav välgumihkel on iga suitsetaja jaoks ihaldusväärne aksessuaar, mille kõige tuntumaks brändiks on kahtlema Zippo. Võttes arvesse seda, et keskmine suitsetaja kaotab kuus mitmeid ja mitmeid "odavaid" välgumihkleid, teenib ka kallima hinnaklassi välgumihkel koos gaasi ja muude kuluvidinatega end rahaliselt aastaga tasa.

Portsigari tasuvust on raske kokku arvutada, kuid tegemist on kahtlemata ülimalt stiilse vidinaga, mis ühtlasi kaitseb sigarette niiskuse ja muljumise eest.

13. Kaardihoidja. Turult võib leida üsna erinevaid kaardihoidjaid. Mõned on disainitud pigem magnetkaartide hoidmiseks, mõeldud inimesele, kes sularahaga arveldada ei armasta. Teised on mõeldud hoidmaks visiitkaarte.

14. Taskunuga. Isegi kui su kingisaaja pole mingi McGyver, rõõmustab korralik taskunuga teda tõenäoliselt ikka. Kui igapäevaselt pole taskunoaga suuremat midagi teha, võiks selle panna autosse või võtmekimbu külge, et see hädaolukordades võtta oleks.

15. Pisike, kuid vastupidav taskulamp. Tänu LED-tehnoloogiale võib ka pliiatsisuurune taskulamp olla uskumalt hea valgusega. Igapäevaselt sa tõenäoliselt küll pimeduses ei koba, kuid ikka leidub neid hetki, kus sellest tõeliselt puudus on. Seega võiks see taskulamp käia võtmekimbu külge, et ta koguaeg käepärast võtta oleks.

16. Termos ja/või veepudel. Talvisel ajal aitab kuum jook sooja kontides hoida, seega on üks kvaliteetne termos tänuväärne asi. Samuti võiks igaühel alati kaasas olla pudel joogiveega ning teades seda, et enamik poes müüdavat pudelivett ongi tegelikult tavaline, aga väga kallis, kraanivesi, on targem kodust vesi kaasa võtta.

Liigume nüüd naiselikumate "tööriistade" juurde edasi.

17. Jumestuspintslid. Suuresti tänu ilublogijatele teab tänaseks enamik end meikivaid naisi, et jumestustoodete enda kvaliteedist võib pintslite kvaliteet jumestuse tulemuse juures olulisemgi olla. Kuid head pintslid pole just soodsad ning seepärast lükkavad naised nende ostmist tihti edasi. Esialgu piisab kindlasti väiksemast komplektist, kus on olemas põhilisemad pintslid. Ooolala.ee veebipoes on võimalik sel nädalal jumestuspintslite komplekt soetada lausa -50% soodsamalt!

18. Klaasist küüneviil. Korralik klaasist küüneviil võib olla eluaegne iluinvesteering, sest see ei kulu kunagi. Samuti on see küüntele hea, sest sellega viilides tekib ülipeenike tolm, mis täidab küünes olevad mikropraod.
Klaasviili valides peaks olema tähelepanelik.  Palju on saadaval selliseid, kus klaasile või plastikule on liimitud mingid terakesed, mis mõne aja jooksul sealt ära kuluvad. Korralikul klaasviili puhul on selle enda pind karestatud. Seega, jälgi seda, et karestatud külg oleks kinni hoidmise kohast pisut madalam, sest kui kare külg on kinni hoidmise kohast kõrgem, tähendab see, et karestatud külg on viilile peale liimitud. Samuti võiks kahtlust tekitada see kui tegemist on mõõdult suurema viiliga, sest sellisel juhul peaks korraliku viili hind olema üsnagi kallis.

Kes juhuslikult lähiajal Tšehhi minema satub, saab ülikvaliteetse küüneviili soetada tänaval kristalli müüvate inimeste käest üliodava hinnaga. Minu küüneviil kestab juba kuus aastat ilma väsimusmärkideta.

19. Maniküürikomplekt. Maniküürikomplekt on vajalik isegi sellisele inimesele, kes enda ehtimisest suurt ei hooli. Saadaval on nii tagasihoidlikumates pakendites kui ka väga edevates kotikeses komplekte.

Tähelepanu! Hetkel on Ooolala.ee veebipoes kõik maniküüri-, meigi- ja saunakomplektid -50% soodsamad!

20. Juuksehari või kamm. Me ei kipu neid kuigi tihedalt välja vahetama, sest need ei tundu olevat ülemäära olulised. Tegelikult on, sest halb kamm võib juukseid lõhkuda. Ka erinevat sorti soengute tegemiseks kasutatakse väga erinevaid tööriistu ning erineva kammi või harja kasutamine muudab su juuste hoidmist. Näiteks suur ja laiade piivahedega kamm on ideaalne pikkade juuste jaoks. Naturaalsete harjastega hari on juuste suhtes kõige leebem. Ning see kummaline roosa asi pole sugugi Barbie juuksehari, vaid spetsiaalne pusade lahti harutamiseks mõeldud abimees, mida väga kiidetakse.

21. Taskupeegel. Käekotis kaasas kantav peegel on teenib omanikku samuti ilmselt aastaid, seega võiks seegi olla kena ja stiilne.

22. Aastajagu pesu/sokke/sukki. Oleme ausad, bokserite kinkimine mehele on maailma kõige igavam ja klišeelikum idee. Aga idee omandab hoopis teise külje kui kingid inimesele aluspesuvaru terveks aastaks. Kingituse juurde võib lisada humoorika märke, kui kingisaaja naljast aru saab.

Aastavaru värvilisi sokke võib olla sobiv kingitus igaühele, kellele muidu kingitust teha ei oska. Kuid armastatud naisterahvale sensuaalsete ja seksikate sukkade kinkimine on hoopis romantilisem idee.

Kui Sul ei ole veel Ooolala.ee kasutajakontot, siis kliki SIIA ning saad tasuta ligipääsu Ooolala.ee poodi! Leiad sealt ka palju häid ideid viimase hetke jõulukinkideks!

Kristina Pentsa
Ooolala.ee