Viru Keskuse Sangari poe teeb eriliseks digitaalne assistent, mis teeb õige triiksärgi leidmise ääretult lihtsaks. Vastavalt kliendi soovidele ja mõõtudele kuvatakse tahvelarvuti abil suurele 60-tollisele ekraanile kaupluses saadaolevad mudelid, mis vastavad kliendi kriteeriumitele. Kuna Viru Keskuse Sangari kaupluses on müügil rohkem kui 100 erinevat särgimudelit ja üle 100 lipsu, aitab digitaalne assistent teenindajat sobiva mudeli ülesleidmisel, hoides sellega ühtlasi kokku särgiostja väärtuslikku aega.

Kui peaks aga selguma, et sobivas mõõdus särki antud hetkel kaupluses pole, on võimalus tellida kliendi mõõtudele ja maitsele vastav mõõdusärk. Custom made särkide puhul avaneb kliendil võimalus valida särgi jaoks nii mudel, muster kui ka kangas. Sangar on tuntud oma kvaliteetse kangavaliku poolest, importides executive kollektsiooni mudelite tarbeks tippkangast ka Itaaliast. Särgid ise, ka mõõdusärgid, disainitakse ja toodetakse aga Eestis.

Uus Sangari pood asub Viru Keskuse korrusel. Tegemist on Sangari neljanda poega Tallinnas, kus lisaks triik-, vabaaja- ja mõõdusärkidele leiab veel lipse, boksereid, sokke ja erinevaid aksessuaare nagu mansetinööbid ja lipsunõelad.