Kuju: ümar

Kuju peegeldab sõrmeotsa ümarat kuju ning annab sõrmedele sihvaka välimuse. "See aitab sõrmedel kitsam välja näha ning annab laiale küünepinnale kitsama välimuse," ütleb Nuñez. Küünelakile mõeldes sobib kujuga pea iga värv.

Kuju: ovaalne

Kuju sarnaneb mandlikujule, aga on ümarama otsaga. "Ovaalse kujuga küüs on väga naiselik," ütleb Lippmann. "Täiuslik, et katsetada trendivärvidega." Kanna kuju moevoolude hittvärvidega ning see näeb hea välja ka metalliku ja tugevate punaste toonidega.

Kuju: kandiline

Choi sõnul peaks olema esimene külg täpselt tisti mõlema küüne küljega. Kui sul on kitsas küüneplaat ja peened sõrmed, siis on see sinu jaoks parim kuju. "Ma klassifitseerin seda kui modernset kuju ning paistab, et seda eelistavad kanda nooremad inimesed," ütleb naine. Puhtad tumedad toonid annavad kujule trendika tunnetuse. Geomeetrilised ja kosmosest laenatud mustrid töötavad samuti kenasti.

Kuju: ümara ja kandilise vahepealne

Võta küüne kandiline kuju ning ümarda nurgad nii, et saavutad vahepealse hübriidi. "See on universaalne küünekuju, mis annab meeldiva välimuse nii lühikestele kui pikkadele sõrmedele," ütleb Nuñez. Selle kujuga on soovitatav kanda just tumedamaid toone.

Kuju: kirst/ballerina

Kuju sarnaneb ballerina kingale või kirstule, olles külgedelt koonusjas ning teravneb tipus. "See kuju on lemmik nende seas, kes on tõesti küünekunstist innustunud ja üldiselt väga moekad inimesed," ütleb Choi, et kuju on samal ajal šikk ja tugev. Kujule sobivad kenasti puhtad värvid, mis on mati lõppviimistlusega.

Kuju: mandel

Piklik küünekuju, mis on otsast ahenev. "See on šikim küünekuju moemaailmas," ütleb Lippmann. "Seksikas, salendav ja tugev - need on sõnad, millega mandlikujulisi küüsi kirjeldaksin." Selline kuju sobib eriti hästi kokku nahatooni nude lakiga.

Kuju: stileto

Kuju on pikk, dramaatiline ja terav. "See on hea inimestele, kellel on väljakutsuv stiil," ütleb Choi. Kuju sobib neile, kes tahavad, et nende küüned oleks justkui aksessuaariks ning seda märgataks. Selle kujuga sobivad kokku litrid ja säravad kivikesed.

Allikas: Harper's Bazaar