Cardi B

2. Lady Gaga kandmas üht säärt paljastavat hõbedast Celine by Hedi Slimane'i õhtukleiti ja Tiffany ehteid.

Lady Gaga

3. Anna Kendrick kandmas roosat Ralph And Russo sulelist kleiti, mis oli üle kuhjatud sillerdavate kivikestega, aidates tema figuuri rõhutada.

Anna Kendrick

4. Miley Cyrus tõestas, et ka pükskostüümid võivad olla seksikad, kandes Mugleri musta komplekti ilma särgita.

Miley Cyrus

5. Michelle Obama sillerdas imelises spetsiaalselt talle valmistatud Sachin & Babi kostüümis, mis sobib igale pidulikule sündmusele.

Alicia Keys ja Michelle Obama

6. Halle Bailey ja Chloe Bailey, kes moodustavad muusikalise duo Chloe x Halle on end tõestanud tõeliste fashionista'dena. Grammyde jagamisel kandsid nad omavahel harmorneeruvat mustvalget kombot.

Chloe x Halle

7. Dua Lipa hõbedane Versace õhtukleit vajas samuti punasel vaibal liikumiseks assistendi abi, aga oli see-eest tõeline glamuuri musternäidis.

Dua Lipa

8. USA kantrilaulja ja helilooja Kacey Musgraves puudriroosas Valentino loomingus, mis paljastab õlad ja rõhutab naiselikult pihta.

Kacey Musgraves

9. Janelle Monae tõeliselt julges Jean Paul Gaultier loomingus, mis on ühtaegu raju, aga samas ülimalt stiilne, üllatades põnevate detailide ja läbimõeldud aksessuaaridega.

Jean Paul Gaultier.

10. Jennifer Lopez kivikeste ja tikanditega Ralph & Russo õhtukleidis, mida täiendas laia äärega kaabu. Mitte kõik ei kanna sellist komplekti välja!

Jennifer Lopez