1. 12. juuli  Popkooripidu. Nüüd, kus laulupeolt suurepärane emotsioon käes, võiksid kõik liikuda Tartusse Eesti levimuusikat kooride esituses nautima. Dirigentide seas on nii minu kallis abikaasa, kui minu eriti vinge ämm! Olen kõik varasemad aastad kohapeal käinud ning võin kinnitada, et kogu üritus on tõesti väga tasemel.

2. 13. juuli  Jalgpalli MM-i finaal. Kodus, sõbral külas, pubis, kohapeal… muud tegevust sellel õhtul lihtsalt ei ole!

3. Kindlasti tuleks juulis külastada mõnda vabaõhuetendust. Meie perel on plaanis minna vaatama kogupere suvelavastust “Dara-Bara”, kus saame Stig Rästa esimesele teatrilavastusele kirjutatud muusikat ning omapärast teatritükki nautida.  

4. 22. juuli Tallinn Dolls’i juubelishow Kadrioru pargi lilleaias. Mul on endal au seal modellina koos paljude tuntud inimestega üles astuda. Olen saanud juba ka kollektsiooni piiluda ning tean, et tasub vaatama tulla.

5. 18.-20. juuli  Positivus Festival Lätis. Kindlasti tasuks külastada festivali, mis toob nii palju häid artiste ja muusikuid peaaegu koju kätte.

6. Sõita võiks võimalusel ka (Saare)maale ning igasugused tehnikavidinad tasuks koju jätta. 24/7 iseenda ja oma lähedastega - vot see on puhkus, mida käest lasta ei tasu!