"Kui võimalik, siis reisige. Kui ei ole võimalik füüsiliselt sombusest ilmast lahkuda, siis reisige oma peas. Lugege häid raamatuid, vaadake häid filme, suhelge ägedate inimestega. Siis ei tundugi see elu siin nii nukker," ütleb Jesper Parve Annele & Stiilile.

Jesper toonitab ka üksteise märkamise ja hoolimise suurt tähtsust. Küsimusele, kuidas siis ikkagi täpsemalt meest hoida, vastab ta filosoofiliselt: "Mees vajab hoidmist iga päev. Naine peaks saatma mehe iga päev võitlusesse. Elulahingusse soovitusega, et mine ja võitle ja tule tagasi kilbil või kilbiga. Aga kurat mine ja anna endast kõik. Kui koju tuled, siis tea, et siin on su rahu, siin on koht, kus sa puhkad, et olla valmis homse päeva võitlusteks. Ja nii rikkus ning edukus majja toodigi."

Milline on aga mehe silmis ilus naine? "See oleneb alati kogejast, mitte kogetavast. Minu jaoks on naise ilu liikunud läbi aastate alt üles. Noorena vaatasin ilusaid jalgu, natuke vanemana ilusaid tagumikke, siis veel vanemana ilusaid rindu ja nüüd on enamus ilust naise silmades. Sealt näeb ära naise metsikuse, naiselikkuse, elurõõmu, elukogemuse, seksuaalsuse ja kõik muu. Ja see ongi ilus naine, kui seal on see tuluke. Ja kui silmanurgas mängleb kogu aega ka kerge naeratus – ükskõik, mida ka naine ei tee, siis see ongi ilus naine," selgitab Parve.