Internetis veedan aega:
Olenevalt päevast veedan internetis aega kas palju või siis peaaegu üldse mitte. Kui veedan enamus  päeva pildistades, siis liigun palju ringi ja internetis olemine piirdub Facebooki kirjade ja e-mailide lugemisega. Kui aga kodus ja arvuti salvestab pilte või mõni muu protsess käimas, et ma ei saa piltidega tegeleda, siis ikka vaatan ka uudiseid ja sõprade pilte.

Regulaarselt külastan järgmiseid saite:
Töö tarvis pean olema kursis - kes-kellega ja kus - st kõik seltskonnarubriigid nagu publik.ee, elu24.ee ja ohtuleht.ee. Lisaks Facebook :)

Minu lemmiksait internetis on:
Lemmiksait on mu oma kodulehekülg www.ardokaljuvee.com - põhjus väga lihtne. Ma ei tea ühtegi lehekülge, mis oleks olnud 7 aastat ühe ja sama disainiga ja oleks ikka ilus vaadata :) Aitäh siinkohal mu sõber Siimule, kes selle valmis meisterdas :)

Minu suhe Facebookiga:
Konto on olemas ja külastan seda iga päev. Meeldib see, et saab suhelda kõigiga, kellega ka ei saa ühel või teisel põhjusel muud moodi kokku saada. Lisaks peab see meeles sünnipäevi ja aitab suhelda lihtsamalt kui meilivahetuses.

Oma e-kirju loen:
Kirju loen iga päev, sest töö on selline. Kirjade kaudu tuleb palju tööpakkumisi, sest mu telefoninumber pole avalik. Samuti on palju vaja arutada pildistamise teemasid, saata klientidele pilte jne.

Kas oled asju ajades pigem e-kirja kirjutaja või telefoniga helistaja:
Nii ja naa. Palju asju vajab kohest lahendamist ja ei saa teisiti kui helistades. Aga kui on teemad,  mis pikemat aega vältavad või vajavad arutamist ja koheseid vastuseid ei nõua, siis ikka kirja teel.

Kas oled internetist ka midagi ostnud:
Internetist ostan vahest ikka erinevate nö päevapakkumiste portaalide vauchereid, kui midagi vajalikku või lähitulevikus tarvilikku liigub. Saab veidi odavamalt :)

Kõige kauem olen internetist eemal olnud:
Ei oskagi öelda, ei ole ajaliselt vaadanud. Nädal kindlasti.
Viimati tundsin internetist puudust:
Puudust tundsin viimati kui mul koer interneti kaabli läbi näris ja mul oli vaja kliendile pildid üles laadida :)

Ilma internetita:
Ilma internetita kindlasti saaks, aga töö oleks sadades kordades aeganõudvam ja tülikam. Hea, et see ikka olemas on - saavad inimesed pilte kiiremini ja kergemalt kätte :)

Käin peamiselt internetis:
Kasutan ainult Apple tooteid ehk siis arvutitest MacBook Pro-sid ja telefoniks on IPhone 5.