Briti ajalehe Express andmetel on kuninganna Elizabeth II-l ka salajane Facebooki konto! 92aastane monarh on väidetavalt tänapäeva tehnikaga hästi kursis: tal on nutitelefon, läptop, iPad ja Facebooki konto.

Charlesi, Walesi printsi, ja ta abikaasa Camilla, Cornwalli hertsoginna elu kajastab kuuldavasti vaid ametlik konto Twitteris ja Instagramis.

Prints Williami ja Catherine’i, Cambridge’i hertsogi ja hertsoginna, ning prints Harry ja Meghani, Sussexi hertsogi ja hertsoginna tegemistega saab kursis olla nende elukoha, Kensingtoni palee kontode kaudu (Twitteris ja Instgramis). Aga kes noortest ise sotsiaalmeediat kasutab?

Catherine’il on konto pereteemalisel veebilehel Mumsnet, et selle foorumis teiste emadega anonüümselt suhelda, väidab Briti ajaleht The Mirror.

Prints William sotsiaalmeediat ei kasuta.

Prints Harry aga on sotsiaalmeediaga vägagi tuttav. Kui aastal 2012 jõudsid avalikkuse ette pildid paljast Harryst Las Vegases, kästi tal kuuldavasti oma pikaajaline salajane Facebooki konto sulgeda. New York Daily News vahendas, et Harry varjunimeks oli seal Spike Wells. Meghaniga suhet alustades oli tal ka salajane Instagrami konto, millelt ta jälgis Meghanit, lähedasi sõpru ja heategevusorganisatsioone, väitis Briti ajaleht The Sun. Pole teada, kas see on tal endiselt alles.

Meghani salakontodest pole kuuldusi levinud, aga arvestades seda, kuivõrd ta varem sotsiaalmeediat armastas, oleks üllatav, kui ta on seda enam üldse ei kasutaks.

Allikad: thecut.com, canoe.com