Internetis veedan aega:  Terve Hommikuprogrammi, st neli tundi, on internet ikka ees lahti. Sinna otsa veel muud toimetused, ehk siis tund-kaks päeva ikka juurde.

Regulaarselt külastan järgmiseid saite: Uuenenud Skyplus.fm, Delfi, Postimees, Õhtuleht, Facebook. Erinevate ideede koondamiseks viimasel ajal ka Pinterest.

Minu lemmiksait on: Lemmiksaiti küll ei oska nimetada. Küll aga on meil Skype'is kahe sõbrannaga ühine vestlus, kus igapäevaselt mõnusalt auru välja lasta saab.

Minu suhe Facebookiga: Facebook on tänapäeval juba päris hea töövahend, kõige lihtsam viis end kõige toimuvaga kursis hoida. Kuigi hooti hakkavad mulle sealsed postitused vastu - kes otsib küüti, kes tahab vanaema kasvatatud porgandeid kellegagi linna saata jne. Tõenäoliselt väike üledoos lihtsalt juba :)

Oma e-kirju loen: Tänu sellele, et ma telefonist meilidele väga kergesti ligi pääsen, ilmselt liiga tihti. :)

Telefonikõne versus e-kiri: Oleneb. Mulle meeldib esimese kontakti loomiseks inimesega rääkida, seejärel võib meilidele üle minna.

Shoppamine internetist: Viimati tellisin internetist kaks nahkjakki. Ühte neist, muide, sain Stockmannis proovida, ja seejärel firma kodulehelt selle juba 100 eurot odavamalt ära tellida.

Parimad äpid on: Shazam muusika tuvastamiseks, Waze liikluses toimuvaks, Swedbank, Pargi.ee, WhatsApp ja fotoäpid Color Effects ja Pic Stitch. Hiljuti proovisime sõbrannaga ka noorte seas populaarset SnapChati, aga see pole siiski meile.

Kõige kauem olen internetist eemal olnud: Kõige pikemalt olen Eestist ära olnud kolm nädalat, siis on see imelihtne. Nn kodusel puhkusel see hästi ei õnnestu.

Viimati tundsin internetist puudust:  Otseselt puudust on vist raske tunda. Pigem läheb närv pingule siis, kui tõesti kiiresti ja korraks vaja on, aga mingil põhjusel pole netiühendus võimalik.

Käin peamiselt internetis: Peamiselt ikka tööasjad, meilid jm suhtlus.

Blogid, mida jälgin: Minu endine kolleeg ja sõbranna Stella K. Wadowsky on ilu- ja moeteemadega hästi kursis. Tänu tema blogile stellaarium.blogspot.com, kus iga postitus on nagu omaette teos, olen hakanud blogides vaikselt ringi tuulama küll.