Melania Trump jäi sel nädalal kantu tõttu suure pahameeletormi alla. Tal oli seljas Zara jakk kirjaga „I REALLY DON’T CARE, DO U?“ teel USA-Mehhiko piirile külastama vanematest eraldatud migrandilapsi. Rahvast šokeeris selge näiv sõnum, et esileedi laste kannatustest ei hooli. Tema esindaja teatas, et jaki kandmises polnud mingit peidetud sõnumit, Donald Trump aga kuulutas Twitteris, et sõnum oli suunatud hoopis ajakirjanduse pihta.

Kontsad jalas orkaanipiirkonda


Eelmisel augustil külastas Melania orkaan Harvey laastatud piirkondi ja ohvreid, jalas hirmkõrged tikk-kontsad. Kriitika teda ei häirinud, sest ta kandis mõni kuu hiljem orkaani Maria ohvriks langenud Puerto Ricot külastades samuti kõrgeid kontsi.

Pilke püüdev valge ülikond


Kui Kongressi naisdemokraadid kandsid tööalase ahistamise vastu solidaarsuse märgiks musta, ilmus Melania kohale valges ülikonnas. Riietuse sõnum polnud selge, sest teisest küljest meenutas see väga ta abikaasa endise rivaali Hillary Clintoni sümboliks saanud ülikondi.

1380dollarine pluus aiatöödeks


Eelmise aasta sügisel kandis Melania Valge Maja aiatööde tegemiseks kõrgmoebrändi Balmain särki, mis maksis tervelt 1380 dollarit ja pani paljud inimesed kulmu kergitama.

Hirmkallis mantel


2017. aasta maikuus saatis Melania abikaasat G7 kohtumisel Sitsiilias, seljas Dolce & Gabbana siidmantel, mille hinnaks oli lausa 51 500 dollarit.

Tähendusrikka lipsukesega pluus


Presidendikampaania ajal jõudis avalikkuseni nilbe lindistus, kus Donald Trump kuulutas, et kuna ta on staar, võib ta naisi jalgevahelt krabada. Päev hiljem kandis Melania 1000dollarist Gucci pluusi, mille lipsukese nimetus (pussy bow) sarnanes kummaliselt ta abikaasa sõnadega (grab them by the pussy). Rahvas oli segaduses, kas naine püüdis pluusivalikuga abikaasat kritiseerida, mingit muud sõnumit edastada või oli tegemist lihtsalt suure kokkusattumusega.

Allikas: People