Nädal hiljem kohtume Kadrioru restoranis IO, mis on Epu lemmikrestoran. Siinne atmosfäär on luksuslik – rohelised samettoolid ja lühtrid. Epp sobitub siia oma läbipaistva pitsilise musta pika kleidi ja rokiliku nahktagiga veatult. Tellime salatid, mille kallale asub Epp alles kahe tunni pärast. Pärast seda, kui tema silmad on korduvalt pisaraid täis valgunud, sädemeid pildunud ja mind puurivalt uurinud. Pole kahtlustki, et ta on kirglik ja suhtub kirglikult kõigesse ja kõikidesse, mis ja kes tema elu täidavad. Vestluse käigus selgub, et tema suguvõsas leidub lisaks eesti verele ka vene ja mustlasverd.

Epp on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna (“Olen töötanud treenerina pikki aastaid ja koolitanud ülekaaluliste inimeste gruppe õigesti toituma – nad võtsid nii ilusti alla!”) ning tegelenud aastaid tantsimisega (“Mulle meeldib tantsida. Tantsu ajal orgasm saada pole probleem… See on nägemist, mõistus. Klubisse minnes tantsin seni, kuni tuled põlema pannakse.”). Tal on taskus rõivadisaineri diplom (“Õmblesin juba kolmandas-neljandas klassis olude sunnil endale rõivaid ja käisin ägedalt riides. Õppisin seda seitse aastat, seega oskan õmmelda kõike aluspükstest kuni meesteülikondadeni.”). Lisaks veel 15aastane töökogemus iluvaldkonnas – ta oli küünetehnik, koolitas küünetehnikuid ja tõi ka ilubrände maale. Töö ilumaailmas lõppes aga ühtäkki EMOs tilgutite all, kui naisel tekkis akrüüliallergia. “Elu andis mulle sellest, et ma pole päris õigel teel, märku ka varem, kui mul olid mõlema käe randmes närvipõletikud. Müüsime eelmise elukaaslasega kahasse tehtud ettevõtte maha ega teadnud enam, mida edasi teha.”

Nägemus kujunes karjääriks

See oli jaanuaris 2015, kui Epp oli mitu päeva kõrge palavikuga voodis olnud. “Sain nägemuse, milles nägin pikka punast lauda dildodega. Mõtlesin, et vau, mida see siis nüüd tähendab? Pärast nägemust läksin sekspoodi, ostsin 10 dildot ja hakkasin sõbranna­dega jagama seda, mida ma kodus teen. Olin käinud eri tantra­koolitustel ja -üritustel, aga mulle ei sobinud, et partnereid peaks justkui vabatahtlikult (tegelikult ju sunniviisiliselt) vahetama. Kui ma ei olnud koolitusel nõus seda tegema, hakkas koolitaja mind ja kaaslast mõnitama ning me lihtsalt läksime minema. Olen oma koolitustel kuulnud kurbi lugusid, kuidas naised on olnud nõus partnereid vahetama ja hiljem on mindud lahku. Mälupilte, mis neilt koolitustelt saadakse, ei suudeta unustada.” Epp rõhutab ka oma koolitustel, et neid võtteid saab kasutada suhte tugevda­miseks kahe armastava inimese vahel. “Mitte et proovi ühe, teise, kolmanda ja neljandaga. Sa ei koge mitme inimesega kunagi neid tundeid, mida ühe partneriga. See on koos kasvamine ning ainult nii saab paarisuhet hoida ja tugevdada. See on ka põhjus, miks ma ei tööta tantraterapeudina. Armastav ja tervendav energia saab olla suhtes, kus hinged on avatud südametega ja valitseb ülim usaldus.”