Kethi: Suhtun kõikidesse inimestesse sallivusega. Minu jaoks on huvitav saates osalejatega vestelda ja arutleda elulistel teemadel. Ma pole siiamaani endale teadaolevalt ennustajatega kokku puutunud. Saates osalejad ei ole inimesed, kes ennustaksid kellelegi saatust ette, pigem arutavad läbi erinevad võimalused. Inimene ikka ise saab luua enda tulevikku.

2. Kuidas on Sinu arvamus nendest asjadest muutunud? Mida oled saate juhtimise jooksul õppinud?

Kethi: Mind huvitavad saates osalejate lood, kuidas nad on jõudnud oma kogemusteni. Õpin, et meile kõikidele on siin olemas oma koht ja ruum, kuid püüan ikka ja jälle loogika ja inimpsühholoogiaga kuidagi nende lahenduskäike lahti närida. Alati see ei õnnestu.

3. Kas oled ka ise kogenud mõningaid nägemusi või on midagi Sinu jaoks muutunud pärast saate tegemist?

Kethi: Mina näen selgelt ainult siis, kui oma miinusprillid ette panen. Ühes episoodis tõepoolest juhtub ka midagi, millele ma ise täna loogilist põhjendust anda ei oska. Olgu see siis silmapete magamatusest ja väsimusest või päikese käes veedetud pikk võttepäev, aga ühes saates tõesti näeb ka minu ehmatust millegi üle, mida ma seletada ei oska.

4. Paljud kasutavad nõidade ja ennustajate abi, et oma eluga toime tulla. Millised on Sinu viisid enda rajal hoidmiseks?

Kethi: Kui tahad enda selgeltnägemise võimeid proovile panna, siis visualiseeri ette enda tulevikku, pane kirja oma unistused ja soovid ning peida see paber ära. Mõne aasta pärast, kui selle leiad, näedki, et ohhoo paljud neist soovidest on täide läinud. Näe ise enda elu selgelt ette või vähemalt seda, mis suunas sa soovid seda liikuma panna. Mitte iialgi ei lähe elus parima stsenaariumi järele nagu planeerisime, aga me oleme mõtlevaks imetajaks loodud põhjusega. Meil on võime luua iseenda reaalsust.

Minu rada on väga erinev sellest, milline on sinu rada. Niiet kellelegi õpetust jagada, mis rada valida ja kuidas käituda, ma ei oska. Oskan ainult öelda, mis minu rajal abiks tulevad. Mind aitavad muremõtete lahti kirjutamine, laulmine, mu väga ustavad ja toetavad sõbrad, magamine, kvaliteetne toit, podcastide kuulamine, nutmine, karjumine, metsas ja looduses viibimine, sport, ajule tegevuse andmine. Olen avastanud, et mida keerulisem periood mu elus on, seda aktiivsemaks ma füüsiliselt muutun. Tahaks mured justkui selgeks joosta. Meis igaühes on olemas selgeltmõtlemise võime ja see aitab elus kindlasti edasi.

5. Sul on käsil palju projekte ja esinemisi. Milline on Sinu jaoks parim viis stressi maandada?

Kethi: Olen hakanud rohkem aega veetma oma lähedaste inimestega. Tegelikult viibin 90 protsenti ajast üksinda ja naudin väga, kui sõbrannad või õed helistavad ja saame koos olla. Naudin oma õepojaga mängimist, ta on veel alla aasta vana ja võrratu on tema kasvamist jälgida. Lastega koos olemine mõjub mulle rahustavalt.