Meikimisel üldiselt meeldib lauljannale pigem naturaalne välimus. "Võib-olla katan silmaalused kinni, mis mul on tumelillat värvi ning värvin ripsmed, kulmud." Kulme meeldib Sissile kõige rohkem teha. "Tavaliselt kasutan Maybelline tavalist lauvärvipaletti, kust võtan pruuni värvi ja kannan pintsliga kulmudele. Ma ei ole siiani leidnud ühtegi pliiatsit, mis mulle oleks sobinud." Lemmiktoode tumedate silmaaluste katmiseks on neiul Fit Me Concealer. "Pärast neljandat kihti teeb töö ära. Minu silmad on lihtsalt nii sügaval ja tumedad."

Vabal õhtul võtab Sissi oma meigipaletid lahti ning hakkab näole kunsti looma ja näomaalinguid tegema. "Nii bold, kui üldse olla saab!" Glämmi jumestust ja sädelust eelistab ta ka pidulikemal üritustel ja esinemistel kasutada.

Lainerijoont hakkas Sissi harjutama ilmselt üheksandas klassis. "Aasta aega ei näinud ma kohe kindlasti hea välja. Jumal tänatud, et keegi ei öelnud mulle seda – see hoidis motivatsiooni, et ma harjutasin edasi."

Meikimisel on lauljannat palju juhendanud peretuttav, jumestaja Merlit Veldi. "Kui ma sain 12, siis ta tuli mu sünnipäevale ja reaalselt õpetas, kuidas teha glämmi meiki. Ta on mulle läbi aastate toonud erinevaid meigiasju ja jaganud nõuaneid, kas või laineri ja kontuurimise asjus."

Suurim meigiapsakas oli lauljannal enne finaalsaadet, väikesel kontserdil, kus pidi isa Dave Bentonit asendama. "Tegin omale valmis suhteliselt lihtsa nude-meigi, natuke sädelust silmanurka. Ma ei vaadanud ja panin kogemata pintsli tumesinise sisse ja hajutasin selle välja nii, et mul oli lõpuks sinikasilm. Tegin teise silma ka selliseks ning ema ütles, et vaata, milline sa välja näed, tehnika on hea, aga Jesus Christ, see on kole!" Selle meigiga läks Sissi ka enesekindlalt lavale ja andis kontserdi. "I owned it!" kostis lauljanna naerdes.