Sinine toon silmameigis on pretensioonikas ja pirtsakas nagu upsakas printsess. Kandja peab arvestama, et külm toon, mida sinine kahtlemata on, mõjub nahal ebaloomulikumalt kui naturaalsetes, näiteks beežides-pruunides toonides meik.

Pigem  tuleks doseerida sinist ettevaatlikult. Kasutada sinist silmalainerit või ripsmetušši. Kui otsustad sinise lauvärvi kasuks, siis ära hajuta seda üle kogu silmalau, vaid vali kas liikuv lauosa või kulmuluu.

100% julgen soovitada kõigile helesinist ehk türkiisitooni silmapliiatsit silma alalau siseäärel. See joon toob alati esile kandja silmavärvi ja neutraliseerib väsimusest tingitud punetuse.  

Pruunsilmad, rõõmustage!

Rõõmus uudis on aga pruunide silmade omanikele: igat sorti sinine toob pruuni silmatooni kirkalt esile. Must lainer on sobiv hästi eri varjundites sinist ilmestama. Valge silmapliiats silma alalau äärel loob eeterliku pilgu ja teeb silma suuremaks. Seda võib kanda nii silma alalau äärele kui ka ülemisele ripsmepiirile.

Lõbus trikoloori meik on kiirelt tehtav nii:

Kasuta sinist, musta ja valget lainerit - tee täpid vaheldumisi ripsmepiirile lainerijoont imiteerides.

Huuled siniseks?

Sinine huulemeik on trendikas olnud juba mõnda aega, selleks et saada moekat tumedat sünkjassinist huulemeiki - ei peatingimata ostma sinist huulepulka: joonista sinise silmapliiatsiga välja huulekuju, värvi pliiatsiga kogu huule pind ja siis kanna huulele läbipaistvat huuleläiget või palsamit.

Mõned soovitused

Silmapliiats NYX Slim Eye Pencil silmapliiats - siniseid toone on soodsa hinnaga valida igale maitsele. 2,90 €

BYS Glitter Eye Creme 5 värviga lauvärvipalett 4,90 €

L'Oreal x Balmain koostöökollektsioonis on sobivalt EV100 pidustusteks nimega Freedom sinakas huulepulk! 14,99 €

NYX Color Mascara ripsmetušš sinine 8,40 €