• 2 dl hirssi
  • 2 dl vett
  • 6 dl mandlipiima
  • 1 sl mett
  • meresoola

Ahjuõunad:

  • 4 õuna
  • 1 sl mett
  • 4 sl mandlilaaste
  • näpuotsaga jahvatatud kaneeli

Kuumuta minuti jagu segades potipõhjas hirssi. Lisa vesi, 5 dl mandlipiima, sool ja mesi. Lase umbes 15 minutit podiseda, vahepeal segades. Kui puder tundub peaaegu pehme, lase kaane all veel 5 minutit tõmmata. Vajadusel lisa veidi vett.

Sellal kui puder keeb, tükelda õunad veerandikeks või suuremad õunad veel väiksemateks tükkideks, sega meega läbi ning puista peale kaneel ja mandlilaastud. Küpseta 180kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit. Jaga puder kaussidesse, lisa ahjuõunad ning vala juurde sorts mandlipiima ja veel pisut mett.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta märtsinumbris.