• 400 g veisehakkliha
  • 1 muna
  • 1 sl kamajahu + paneerimiseks
  • 1 hakitud sibul
  • 0,5 dl hapukoort
  • soola, pipart
  • tilli

Peedikreem:

  • 100 g keedupeeti
  • 200 g toorjuustu
  • 1 sl mädarõigast
  • 1 väike küüslauguküüs
  • soola, pipart
  • tilli

Prae sibul pannil väheses õlis klaasjaks. Sega juurde hakkliha ja lisa ülejäänud koostisosad. Vormi märgade käte vahel u 3 cm läbimõõduga lihapallid ja veereta need kergelt kamajahust läbi. Pruunista kuumal pannil ja kuumuta 180kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil veel u 5 minutit.
Püreesta peedikreemi koostisosad ja tõsta eraldi nõusse. Paku koos lihapallidega.

Peedikreem sobib ka koos rukkileiva ja heeringaga.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta detsembrinumbris.