• 8 kammkarpi
  • soola
  • 1,5 dl marineeritud kõrvitsat
  • 4 paksemat mahedamaitselist verivorsti
  • võid praadimiseks
  • granaatõunaseemneid
  • tüümianilehti

Kuivata kammkarbid majapidamispaberiga ja maitsesta soolaga. Püreesta kõrvits saumikseriga. Lõika verivorst paksemateks viiludeks ja pruunista pannil võis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt, võta pannilt. Prae kammkarpe võis mõlemalt poolt 1–2 minutit. Tõsta verivorstiviilule pisut kõrvitsapüreed ja seejärel poolitatud kammkarp. Kinnita kokteilitikuga. Pane peale lusikatäis kõrvitsapüreed, pisut granaatõunaseemneid ja tüümianilehti.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2014. aasta detsembrinumbris.