KUUMA SUVE HOMMIKUSÖÖGIRETSEPT: toorpuder mustade sõstardega


KUUMA SUVE HOMMIKUSÖÖGIRETSEPT: toorpuder mustade sõstardega
Britt Paju

Pudru keetmise asemel eelista palava ilmaga seda alternatiivi. Muide, samasuguse pudru võid valmistada ka kaerahelvestest.

Kahele

  • 100 g toortatart
  • 2 dl mandlipiima
  • 2 sl tšiiaseemneid
  • 1 banaan
  • 150 g musti sõstraid
  • 1 sl mett
  • näpuotsaga kaneeli

Pane tatar mandlipiima ja tšiiaseemnetega ööseks külmkappi likku. Tükelda ka banaan ja tõsta sügavkülma. Hommikul püreesta saumikseri või blenderiga tatrasegu koos külmutatud banaaniga ja lisa näpuotsaga kaneeli. Eraldi püreesta marjad koos meega, lao puder ja marjapüree kihiti kaussidesse ja serveeri.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta augustinumbris.

Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare