• 24 Savoiardi küpsist või 1 magus biskviitkoogipõhi
  • 250 g mascarponejuustu
  • 2 dl vahukoort
  • 2 sl amarettot või rummi
  • 1 dl espressot või kanget kohvi
  • 0,75 dl pruuni roosuhkrut
  • 300 g vaarikaid
  • 1 tl kakaopulbrit

Sega kohv 1 sl suhkruga ja jahuta. Vahusta mascarpone ülejäänud suhkruga ja sega juurde rumm. Vahusta koor ning lisa ettevaatlikult mascarponesegule. Tambi pooled vaarikatest kergelt puruks. Lao madalasse ja laiemasse purki neli küpsist, immuta need sortsu kohviga, tõsta peale pisut tambitud vaarikaid ja mascarpone-vahukoore segu. Lao uus kiht küpsiseid, kohvi, vaarikaid ja koort. Sõelu kõige peale kakaopulbrit, sule kaaned ja aseta magustoit vähemalt paariks tunniks külmkappi. Enne serveerimist lao kõige peale värsked vaarikad.

Proovi sama magustoitu ka näiteks mustade sõstarde, kirsside või virsikutega.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta juulinumbris.