• 300 g kaeraküpsiseid
  • 80 g võid

Täidis:

  • 400 g toasooja toorjuustu
  • 100 g hapukoort
  • 150 g tumedat muscovado suhkrut
  • 1 pakike või kuhjaga supilusikatäis Chai teesegu
  • 0,5 dl kuuma vett
  • 3 muna
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • kaneeli

Kuumuta või, kuni see on korralikult sulanud, ja purusta küpsised kas käsitsi või köögikombaini abil. Sega mõlemad kokku ning suru segu muffinivormide põhjale ja külgedele. Aseta täidise valmimise ajaks külmikusse.

Vala tee kuuma vette ja lase tõmmata. Sega käsimikseriga kokku toorjuust, hapukoor ja suhkur, lisa vanilliekstrakt ja vedel teesegu ning samal ajal vahustades ükshaaval munad. Vala segu küpsisepõhjadele ja küpseta 160kraadises ahjus 20–25 minutit, kuni täidis on tahenenud. Lase enne serveerimist korralikult jahtuda ja sõelu peale pisut jahvatatud kaneeli.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta oktoobrinumbris.