• 2 kanafileed
  • 20 g võid
  • 1 sl õli
  • 1 sibul
  • 3 küüslauguküünt
  • 2 sl burbooni viskit (nt Jim Beam)
  • 3 sl kanget kohvi
  • tüümianilehti
  • 6 datlit
  • 1,5 dl 35% koort

Võta kanafileed 10 minutit enne praadima asumist külmikust välja ja maitsesta soola-pipraga. Prae fileed keskmisel kuumusel kaane all mõlemalt poolt 4 minutit ja tõsta kõrvale. Vähenda kuumust ja prae samal pannil u 5 minutit ka sibulaid, kuni need on pehmenenud. Lisa küüslauk, tüümianilehed ja viski. Lase alkoholil paar minutit aurustuda, seejärel lisa kohv, datlid ja koor. Keeda, kuni kaste on pisut paksenenud, lisa kanafileed ja serveeri näiteks koos ahjuköögiviljadega.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta oktoobrinumbris.