• 200 g kooritud muskaatkõrvitsat
  • 1 kooritud porgand
  • 0,5 hakitud punast sibulat
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • peotäis hakitud peterselli
  • 50 g suitsujuustu riivituna
  • 50 g juustu (nt Havarti) riivituna
  • oliiviõli
  • soola, musta pipart
  • 8 täisteratortiljat

Kuumuta õlis sibul, küüslauk ja vürtsköömned. Riivi kõrvits ja porgand jämeda riiviga ning lisa need pannile. Sega läbi, maitsesta soola-pipraga ja hauta madalal kuumusel u 15 minutit. Lisa petersell ja juustud.

Lase pann keskmiselt kuumaks. Jaga kõrvitsatäidis neljaks. Kata tortilja ühe osaga täidisest ja kata teise tortiljaga, korda sama ülejäänutega. Kuumuta kuival pannil mõlemalt poolt paar minutit, kuni tortilja pind on krõbe ja kerge jumega. Serveerimisel lõika quesadillad neljaks ja aseta alusele, puista peale petersellilehti.

Võid quesadillad valmistada ka grillil või grillpannil – siis saad koorikule eriti kenad triibud.

Retsept ilmus Anne & Stiili 2015. aasta oktoobrinumbris.